Γ’ Εθνική: Η ήττα από τον Εθνικό φέρνει εποχή… Ουσταμπασίδη στην Καστοριά

Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

–  Σε ρυθμούς της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης που θα λάβει χώρα την Τετάρτη στην Αίθουσα συνεδριάσεων της Αντιπεριφέρειας Καστοριάς (πρώην Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Καστοριάς), κινούνται άπαντες στο στρατόπεδο της Καστοριάς. Η ήττα από τον Εθνικό στην Αλεξανδρούπολη βύθισε κι άλλο την ιστορική ομάδα της Δυτικής Μακεδονίας στον πάτο της βαθμολογίες και επίσπευσε τις διοικητικές εξελίξεις, μετά το μπαράζ παραιτήσεων που υπήρξε.

Η Έκτακτη Συνέλευση κρίνεται άκρως σημαντική για το μέλλον της ομάδας. Η παραίτηση του κ. Καλλίνικου από τον προεδρικό θώκο και η ανάληψη της ομάδας από την Επιτροπή Σωτηρίας, φανερώνουν το μέγεθος της διοικητικής αβεβαιότητας αλλά και του διοικητικού τέλματος στο οποίο έχει περιπέσει η Καστοριά, μια ομάδα που στο παρελθόν έχει κατακτήσει Κύπελλο Ελλάδος και έχει αγωνιστεί ως εκπρόσωπος της Ελλάδος στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ασφαλώς και οι ευθύνες είναι πολλές για όλους όσους έχουν πάρει τα ηνία της ακριτικής ομάδας και οι οποίοι την έχουν οδηγήσει σε διοικητικό αδιέξοδο. Πάντως αξίζει να τονιστεί ότι σύμφωνα με την mikriliga, ενδιαφέρον για να βγάλει την Καστοριά από το… βούρκο έχει εκφράσει ο πρώην πρόεδρός της κ. Ουσταμπασίδης (προφανώς δεν πρέπει να υπάρχει σχέση με τον εβρίτη προπονητή του Εθνικού Νίκο), ο οποίος και θα βάλει υποψηφιότητα για τον προεδρικό θώκο.

“Ωστόσο εάν επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις και αναλάβει ο  Ουσταμπασίδης είναι ηλίου φαεινότερο ότι τα πράγματα ενδεχομένως και να μην βελτιωθούν καθώς υπάρχουν αντίθετες απόψεις για την ενασχόλιση του Ουσταμπασίδη εκ νέου με τα κοινά της ομάδας, ενώ σενάρια θέλουν ορισμένα μέλη να εκφράζουν την πρόθεση για αναστολή λειτουργίας της ομάδας στο πρωτάθλημα”, αναφέρει το δημοσίευμα.

Κατά τα άλλα, σε αγωνιστικό επίπεδο η Δευτέρα περιελάμβανε αποκατάσταση και αποθεραπεία για τους παίκτες της Καστοριάς, μετά το κυριακάτικο φιλικό με την Κοζάνη. Άπαντες στο ερυθροκίτρινο στρατόπεδο αφήνουν πίσω την ήττα στην Αλεξανδρούπολη, και στρέφουν το βλέμμα στο επόμενο ματς που είναι εντός έδρας απέναντι στον Ορφέα της Ελευθερούπολης. Ένα παιχνίδι κομβικού βαθμολογικά χαρακτήρα, καθώς η ιστορική ομάδα βρίσκεται στη τελευταία θέση και με τη θηλιά να αρχίζει να σφίγγει, δε χωρά αμφιβολία πως το τρίποντο αποτελεί μονόδρομο.