ΕΠΣ Θράκης: Με… Μελισσανίδη απαντά ο Κακουλίδης, που σκέφτεται αποχώρηση από το ποδόσφαιρο

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

–  Την αποχώρησή του συνολικά από τον χώρο του ποδοσφαίρου φέρεται να σκέφτεται σοβαρά ο Μιχάλης Κακουλίδης, μετά και τα τελευταία γεγονότα και τα σοβαρά παράπονα που έχει η ΠΑΕ Ποντίων από την διαιτησία του αγώνα με την Ένωση Ασωμάτων.

Όπως έχει γίνει γνωστό, συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο στα γραφεία του συλλόγου όπου αναμένεται να ανακοινώσει στα υπόλοιπα μέλη την αποχώρησή του, όχι μόνο από τον σύλλογο αλλά και γενικά από το ποδόσφαιρο. Μάλιστα, αναμένεται σύντομα να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ, προχωρώντας σε καταγγελίες.

Ο Μιχάλης Κακουλίδης δεν είναι τυχαία προσωπικότητα για τα ποδοσφαιρικά δρώμενα του νομού Ροδόπης, καθώς είναι πολλά χρόνια ποδοσφαιριστής, αρχηγός μάλιστα της μεγάλης ομάδας του Πανθρακικού πριν δυο δεκαετίες, ο οποίος συνεχίζει ως προπονητής και είναι αλήθεια ότι από τα χέρια του έχουν περάσει σημαντικοί παίκτες.

Ο ίδιος καταγγέλλει κέντρα και παράκεντρα που λειτουργούν όχι μόνο σε επίπεδο Super League αλλά και στο τοπικό ερασιτεχνικό πρωτάθλημα και μάλιστα, μέσω του facebook, απάντησε: «Με ενημέρωσαν ότι αυτή η φωτογραφία “ενόχλησε” και μου έστειλαν το μήνυμα με την διαιτησία του Δρακίδη,… Ξαναπάρτε την λοιπόν».

Όσο για το ποια φωτογραφία είναι αυτή; Πρόκειται για μια περσινή φωτογραφία του Μιχάλη Κακουλίδη με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, την οποία είχε φροντίσει να υπενθυμίσει στην σελίδα του στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Κακουλίδης την περασμένη Πέμπτη, ημέρα της γνωστής συνέντευξης του διοικητικού ηγέτη της ΑΕΚ…