Επέστρεψε στις προπονήσεις η Ξάνθη ενόψει ταξιδιού στην Αθήνα για τον Ατρόμητο

Ανταπόκριση από τη Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Όλοι ήταν παρόντες στην προπόνηση της Ξάνθης την Δευτέρα, καθώς επέστρεψαν από το ρεπό τους σε φουλ ρυθμούς και οι Κομεσίδης, Καρυπίδης και Ρούντι.

Ετσι είναι λευκό είναι πλέον το απουσιολόγιο του Ραζβάν Λουτσέσκου, με τον Ρουμάνο τεχνικό που επέστρεψε από τη Ρουμανία, να έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές του ενόψει  της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Ατρόμητο.

Η ομάδα επέστρεψε στη «δράση» την Δευτέρα (24/11), ύστερα από το κυριακάτικο (23/11) ρεπό ξεκινώντας ουσιαστικά την προετοιμασία της για την αναμέτρηση της 12ης αγωνιστικής στο Περιστέρι, (αντί της 11ης με τον Ολυμπιακό).

Στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει ξανά τους Καρυπίδη, Κομεσίδη που ξεπέρασαν τα προβλήματά τους βρίσκεται ο Λουτσέσκου, ενώ το «παρών» δίνει κανονικά στις προπονήσεις και ο Ρούντι που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα της Αγκόλας που αποκλείστηκε από το Κόπα Άφρικα.

Όσο για το πρόγραμμα της προπόνησης, περιελάμβανε ασκήσεις κατοχής μπάλας και passing game, με τους ποδοσφαιριστές χωρισμένους σε δυο γκρουπ.