Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τα εισιτήρια με τον Πανθρακικό

Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

–  Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκανε γνωστό ότι την Τετάρτη (26 Νοεμβρίου 2014) θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Πανθρακικός της 12ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League που θα διεξαχθεί την Κυριακή (30/11, 17:15).

 

Τα εκδοτήρια της Τούμπας θα λειτουργούν από τη Τετάρτη 26.11.2014 έως την Παρασκευή 28.11.2014 από τις 09:00 μέχρι τις 17:00, το Σάββατο 29.11.2014 από τις 09:00 μέχρι τις 15:00 ενώ την Κυριακή 30.11.2014 από τις 09:00 έως και την έναρξη του αγώνα.

Αναλυτικά, οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από 10 ευρώ για τις Θύρες 4, 4α, 7 και 7α και κοστίζουν 15 ευρώ για τις Θύρες 5 και 6, 25 ευρώ για τις Θύρες 2 και 3, 30 ευρώ για την Θύρα 30 ενώ 70 ευρώ κοστίζουν οι θέσεις VIP.

Στον αγώνα θα λειτουργήσει και οικογενειακή κερκίδα. Με κόστος του ενός εισιτηρίου στη θύρα 1 αξίας 30 ευρώ μπορούν να εισέλθουν ταυτόχρονα στο γήπεδο της Τούμπας η μητέρα, ο πατέρας με τα παιδιά τους (ως 12 ετών) για να παρακολουθήσουν τον αγώνα. Η προμήθεια των εισιτηρίων της οικογενειακής κερκίδας θα γίνεται αποκλειστικά από το εκδοτήριο το οποίο βρίσκεται μπροστά στην μπουτίκ, ενώ ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος.

Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω internet και έχουν επιλέξει την παραλαβή από τα εκδοτήρια, θα μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήριά τους τις ώρες και μέρες λειτουργίας των εκδοτηρίων της Τούμπας με την επίδειξη της ταυτότητας τους και του αριθμού κράτησης των εισιτηρίων. Σε περίπτωση που κάποιος κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας δε μπορεί να προσέλθει στα εκδοτήρια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, θα μπορεί να παραλάβει το εισιτήριο του μέσω εξουσιοδοτημένου αντιπροσώπου ο οποίος θα πρέπει να προσκομίσει την ταυτότητα του κατόχου, εκτυπωμένο τον αριθμό κίνησης της ηλεκτρονικής αγοράς και την εξουσιοδότηση.

Για να αγοράσει κάποιος μέσω internet το εισιτήριο του και γενικά για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε ΕΔΩ. Τέλος, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν επισημαίνει τίποτα για τυχόν κερκίδα των φίλων της ομάδας της Κομοτηνής, ωστόσο τονίζει ότι κάθε φίλαθλος που προσέρχεται στο Στάδιο της Τούμπας πρέπει να γνωρίζει ότι είναι απαραίτητο κατά την προσέλευση στο γήπεδο να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα (ή στρατιωτική ταυτότητα,ή διαβατήριο,ή δίπλωμα οδήγησης).