Πήγε Παρασκευή το ντέρμπι κορυφής του Εθνικού με τον ΠΑΟΚ!

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

– Την Παρασκευή στο κλειστό “Μιχάλης Παρασκευόπουλος” αποφασίστηκε να διεξαχθεί το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής ανάμεσα στον πρωτοπόρο Εθνικό και τον τρίτο της βαθμολογίας ΠΑΟΚ. Αν και επισήμως δεν έχει ανακοινωθεί κάτι σχετικά, το πιθανότερο είναι το ματς να είναι τηλεοπτικό.

Πιο συγκεκριμένα, ο αγώνας θα διεξαχθεί την Παρασκευή στις 20.00 και λογικά θα μεταδοθεί από το Novasports αφού είναι το σημαντικότερο παιχνίδι της αγωνιστικής, ενώ το σημαντικό παιχνίδι του Σαββάτου (20.30) της Ορεστιάδας με τον Άρη στη Μίκρα Θεσσαλονίκης δεν θα μεταδοθεί από τα κανάλια της Nova αφού επιλέχθηκε το ματς της Λαμίας στο Χαλκιοπούλειο 20.00 ανάμεσα σε Λαμία και Παναθηναϊκό.

Ανακοίνωση με την οποία ευχαριστούν τον κόσμο που βρέθηκε στο «Παλατάκι» εξέδωσε η διοίκηση του ΠΑΟΚ, ανανεώνοντας το ραντεβού στο παιχνίδι με την ΑΕΚ σε δύο βδομάδες. “Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους φιλάθλους του για την άψογη συμπεριφορά τους και την ένθερμη συμπαράσταση τους  στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και ανανεώνει το ραντεβού μαζί τους για τα  επόμενα εντός έδρας παιχνίδια”, αναφέρεται χαρακτηριστικά.