Μόνο κέρδος ο Κυριακίδης από την αναβολή και το φιλικό με Ηρακλή

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Το προπονητικού χαρακτήρα φιλικό της Ξάνθης με τον Ηρακλή στα Πηγάδια προκάλεσε προβληματισμό στον Ραζβάν Λουτσέσκου, καθώς η ομάδα του ηττήθηκε με 0-2 από μια ομάδα κατώτερης κατηγορίας, κάτι που ακόμα και σε φιλικό επίπεδο δεν είναι σαφέστατα εικόνα που μπορεί να ικανοποιεί τον οποιονδήποτε.

 

Ο Ρουμάνος τεχνικός είδε την ομάδα του να παίζει χωρίς ιδιαίτερη όρεξη και δεν δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, ενώ αμυντικά αντιμετώπισε προβλήματα από τον δραστήριο Ρομάνο του Ηρακλή. Το μόνο θετικό για την Ξάνθη στο φιλικό ήταν η επιστροφή στη δράση του Δημήτρη Κυριακίδη, ο οποίος είχε τραυματιστεί στην αρχή της σεζόν και είχε υποβληθεί σε επέμβαση στο χέρι.

Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που υπάρχουν κάποια κρυφά χαμόγελα για την αναβολή που υπήρξε, ώστε ο τερματοφύλακας της ομάδας να είναι ακόμα πιο έτοιμος για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, που ωστόσο ουδείς γνωρίζει αν θα είναι από το ματς με τον Ολυμπιακό, με τον Ατρόμητο ή την Καλλονή.

Την Κυριακή, πάντως, οι Ξανθιώτες είχαν ρεπό και από τη Δευτέρα μπαίνουν σε ρυθμό προπονήσεων, ελπίζοντας στην επανέναρξη των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων.