ΕΠΣ Θράκης: Όσα έγιναν στο παιχνίδι του Σώστη με το Κόσμιο

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

– Στο γήπεδο “Νίκος Αρβανιτίδης” του Σωστη η γηπεδούχος ομαδα της Δοξας και ο ΠΑΟΚ Κοσμίου μοιράστηκαν τέρματα και βαθμούς, αφού ήρθαν ισοπαλοι με 2-2. έτσι μετά από 10 αγωνιστικες οι γηπεδούχοι κράτησαν το αήττητο στην έδρα τους παρίτι δεν κατάφεραν να κερδίσουν, ενώ το Κόσμιο πήρε την πρωτη του ισοπαλία στο πρωτάθλημα.

Οι 50 περιπου φίλαθλοι ειδαν ένα όμορφο παιχνίδι με ωραίο θέαμα, τέσσερα τέρματα και με εναλλαγές στο σκορ. Μετά από ένα μετριο α’ ημιχρονο ο ΠΑΟΚ στο 34′ καταφερε να προηγηθεί με τον Γιαπραξή.

 Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ανεβασαν στροφες και σε 3 λεπτα στο διάστημα 75′ με 78′ ανέτρεψαν το εις βάρος τους αποτέλεσμα. Αρχικά  στο 75′ όταν σε σέντρα του Καλοδημηδη, ο Φλεγγας με κεφαλια έκανε το 1-1, ενω στο 76′ με δεύετρη κίτρινη αποβληθηκε ο Μαυρόπουλος για το Σώστη και στο 78′ έγινε η ανατροπή όταν σε μπαλιά του Γεωργοπουλου, με πλασέ ο Σερίφης έγραψε το 2-1. Στο 83 σε κορνερ του Αθανασιου για το Κόσμιο με κεφαλιά ο Ταμάμης έκανε το τελικό το 2-2.

Δόξα Σώστη: Δημόπουλος, Καραμάνι, Τέφος, Μαυρόπουλος, Κυπαρισσούδης, Βαγενάς (Γεωργόπουλος), Σερίφης (Τρέσαλος), Φλέγγας, Σουλτανίδης, Καλοδημίδης, Χασάν Βολκάν.

ΠΑΟΚ Κοσμίου: Ξύστρας, Ζαχαρόπουλος, Μόσχος, Ταμάμης, Παναγιώτου (Βογιατζής), (Κιλέτσης), Γιαπρακτσής, Ζωβλήκας (Γκόγκος), Κυπριτόγλου, Κυνηγόπουλος, Αθανασίου, Ταβασίδης