Αναπληρωτής πρόεδρος στο νέο ΔΣ της Super League ο πρόεδρος του Πανθρακικού!

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Παναγιώτης Τζαμπαζλής

– Ο πρόεδρος του Πανθρακικού Δημήτρης Τζελέπης είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο νέος αναπληρωτής πρόεδρος της Super League, έπειτα από την ψηφοφορία που διενεργήθηκε κατά την έκτακτη συνεδρίαση του Συναιτερισμού στο Μαρούσι.

Νέος πρόεδρος αναλαμβάνει ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης Γιώργος Μποροβήλος, μετά την παραίτηση του μέχρι τώρα προέδρου Τάκη Αγραφιώτη. Υπέρ των Μποροβήλου και Τζελέπη φέρονται να ψήφισαν 13 ομάδες, κατά μόνο μία (ο Αλαφούζος και ο Παναθηναϊκός), λευκό τρεις ΠΑΕ (οι Ξάνθη, Λεβαδειακός και Νίκη Βόλου) ενώ απείχε από τη συνεδρίαση ο ΠΑΟΚ που αρνήθηκε να συμμετάσχει στην ψηφοφορία. Ωστόσο δεν έχει διευκρινιστεί αν αυτοί οι αριθμοί αφορούν μόνο την ψηφοφορία για τον πρόεδρο ή και για τον Δ. Τζελέπη.

Πλέον, με το θέμα της προεδρίας να θεωρείται λήξαν, απομένει η απόφαση για το πώς θα κινηθεί η Λίγκα στο ζήτημα της αναβολής των πρωταθλημάτων. Οι ομάδες διανύουν ήδη την τρίτη τους εβδομάδα χωρίς επίσημη αγωνιστική δράση και με δεδομένο πως οι ημερομηνίες που είναι… κενές για τον ορισμό των αγωνιστικών που έχουν «χαθεί» είναι λίγες, θα έχει ενδιαφέρον η όποια απόφαση, Εκτός από την πίεση των ομάδων η ΕΠΟ έχει να αντιμετωπίσει και την πίεση του χρόνου.

Αυτό που φημολογείται είναι πως η αγωνιστική θα διεξαχθεί κανονικά αυτό το Σαββατοκύριακο, αλλά με τη διεξαγωγή της 12ης που ήταν κανονικά στο αρχικό προγραμμα της Super League, αντί της 11ης που ήταν όμως να γίνει το περασμένο Σαββατοκύριακο.