Αφαίρεση βαθμών στην Ορεστιάδα για την υπόθεση Δημητρούδη!

Ανταπόκριση από την Ορεστιάδα: Δημήτρης Μηλίκας

– Εκδικάστηκε η αίτηση των αθλητών Ισίδωρου Δημητρούδη και Μίλοραντ Κόβατς περί αφαίρεσης βαθμών του ΤΑΠ Α.Ο. Ορεστίαδας, για χρέη παλαιοτέρων ετών που κυνηγάνε πολλές ομάδες, με την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού στη Γενική Γραμματεία (ΕΕΑ) να αποφασίζει την αφαίρεση βαθμών για τους εβρίτες για την υπόθεση Δημητρούδη, ενώ για το Κόβατς η υπόθεση αναβλήθηκε επ αόριστον.

‘Ετσι αν δεν αλλάξει κάτι άμεσα ανάμεσα στον ΑΟΟ και τον Δημητρούδη (οφείλονται κοντά στις 16.000 ευρώ συνολικό ποσό, αν προσθέσει δηλαδή κανείς και τους τόκους που έχουν φτάσει να είναι περισσότεροι από το αρχικό κεφάλαιο), η Ορεστιάδα κινδυνεύει να χάσει τρεις βαθμούς. Ωστόσο για να συμβεί αυτό θα πρέπει να καθαρογραφεί η εισήγηση της ΕΕΑ για την επιβολή ποινής αφαίρεσης που θα αποσταλεί στον αθλητικό δικαστή της ΕΣΑΠ, αυτός να καλέσει σε απολογία την Ορεστιάδα κλπ. Επομένως δύσκολα να συμβεί αυτό άμεσα, από το παιχνίδι με τον Άρη.

Οι Ισίδωρος Δημητρούδης και Μίλοραντ (Μιχάλης) Κόβατς έχοντας υπέρ τους τελεσίδικες αποφάσεις για οφειλές του ΑΟΟ προς τους ίδιους, εδώ και καιρό είχαν κάνει αίτηση αφαίρεσης βαθμών ζητώντας την πληρωμή των ποσών που τους έχουν επιδικαστεί. Ήδη με τον Κόβατς έχει υπάρξει διακανονισμός για την αποπληρωμή του, για αυτό και ουσιαστικά η μία αναβολή ακολουθεί την άλλη, αφού ο παίκτης αποδέχεται το σχετικό αίτημα. Όσον αφορά όμως τον Δημητρούδη, έχει προταθεί από τον ΑΟΟ η καταβολή των οφειλομένων σε δόσεις, κάτι το οποίο ο ίδιος έχει απορρίψει ζητώντας την άμεση εξόφλησή όλου του ποσού. Κάπως έτσι φτάσαμε στην τελεσίδικη απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Η ανακοίνωση της ΕΕΑ (Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΔΩ): 
“Αίτηση των αθλητών Ισίδωρου Δημητρούδη και Μilorand Kovac (Μίλοραντ Κόβατς) περί αφαίρεσης βαθμών του ΤΑΠ Α.Ο. ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ.
ΑΝΑΒΟΛΗ ΑΟΡΙΣΤΩΣ για αθλητή Μilorand Kovac (Μίλοραντ Κόβατς).
ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΒΑΘΜΩΝ για αθλητή Ισίδωρο Δημητρούδη”

Το ποσό που θα κληθεί να πληρώσει η Ορεστιάδα αγγίζει τα 16.000 Ευρώ (8.000 το καθαρό ποσό χωρίς τους τόκους) με την ακριτική ομάδα να ψάχνει από τώρα τρόπο για να κλείσει -πριν καλά καλά ανοίξει- το θέμα αφού δεν είναι διατεθειμένη να μπει σε περιπέτειες, όσο κι αν ο τρόπος που εξελίχτηκε η υπόθεση προκάλεσε έντονη δυσαρέσκεια στους διοικούντες.