Volley League: Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών μετά το ΑΟΟ – Παμβοχαϊκός

Ανταπόκριση από την Ορεστιάδα: Δημήτρης Μηλίκας

–  Ικανοποιημένος από την αμυντική λειτουργία της ομάδας του, ευχαριστημένος από τη νίκη αλλά απογοητευμένος από την κακή εικόνα που είχε στο πρώτο και το τρίτο σετ, εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο προπονητής του ΑΟΟ Κώστας Δεληκώστας μετά την επικράτηση με 3-2 σετ επί του Παμβοχαϊκού και το σκαρφάλωμα στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

 

Επίσης ο Δεληκώστς μίλησε και για την απόδοση του νέου μεταγραφικού αποκτήματος της ομάδας του: «Η νίκη είναι πολύ καλή και μας ευχαρίστησε η παρουσία του κόσμου που ήταν πιο πολύ από κάθε αγώνα. Τους ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας. Δυστυχώς δε μου άρεσε η εμφάνιση μας στο 1ο και στο 3ο σετ. Το θετικό είναι πως και ε αυτή την εμφάνιση κερδίζουμε. Ξεκίνησα τον Αλεξαντρόφ ο οποίος ακόμα είναι ανέτοιμος. Ηταν καλός στην υποδοχή και θα μας βοηθήσει. Πήγαμε καλά στην άμυνα και στην κόντρα επίθεση ενώ ο Παμβοχαϊκός είχε καλύτερο σερβίς».

Από την πλευρά του, ο πασαδόρος του Παμβοχαϊκού Θάνος Τερζής, που αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα λίγο πριν το τέλος του αγώνα, είχε αρκετά παράπονα από την διαιτησία. Χαρακτηριστικά είπε: «Ηταν ένα σκληρό ντέρμπι. Και οι δύο ομάδες είχαν από δύο σετ και στο τάι μπρέικ υπήρχε πολύ πίεση. Ο πρώτος διαιτητής μας έδωσε τον πόντο για το 13-13 και μας τον πήρε πίσω ο δεύτερος. Οι διαιτητές πρέπει να καταλάβουν πως οι αποφάσεις τους κρίνουν το μέλλον των ομάδων και πως οι αθλητές δεν είναι ρομπότ μέσα στο παιχνίδι. Δεν μας ικανοποιεί το αποτέλεσμα. Θέλαμε τη νίκη. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας».