Β’ Εθνική: Όσα έγιναν στο παιχνίδι της Ασπίδας στο Άργος Ορεστικό

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Την ήττα με 87-67 γνώρισε η Ασπίδα Ξάνθης που έπειτα από 7 αγωνιστικές βρίσκεται στην 13η θέση με μόλις μία νίκη, αυτή επί του ΓΑΣ στην Κομοτηνή.

Η ομάδα της Ξάνθης από νωρίς βρέθηκε να κυνηγά τους γηπεδούχους, που έκαναn εξαιρετική διαχείριση του ματς και κράτησαν την διαφορά που πήραν από νωρίς αυξάνοντας την σταδιακά από τους 10 πόντους και σταθεροποιώντας  την μάλιστα από το ημίχρονο στους 20 πόντους που διατήρησαν άνετα και ως το τέλος του αγώνα.

Η ομάδα του Δημήτρη Παναγιωτόπουλου δεν βρέθηκε σε καλή μέρα και αν εξαιρέσει κανείς τους Δενδρινό και Παπανικολάου που πάλεψαν οι υπόλοιποι παίκτες κυμάνθηκαν σε ρηχά νερά με βάση της δυνατότητες τους. Από τους γηπεδούχους την διαφορά έκαναν οι Κόττας, Μιχαηλίδης και Μαυρίδης.

Επόμενο ματς για τους Ξανθιώτες στις 30 Νοεμβρίου οπού θα υποδεχτεί στο Εύμοιρο την ΧΑΝΘ ευελπιστώντας στην πρώτη εντός έδρας νίκη. Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν οι Δεληγιαννίδης και Φούτζηλας

Τα δεκάλεπτα: 20-10, 49-29 (ημίχρονο), 67-47, 87-67 (τελικό αποτέλεσμα)

ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ (Δημητριάδης): Δεληγιάννης, Μπόζιαρης 4, Χατζόπουλος 2, Κούτρας 8 (1), Μιχαηλίδης 16 (3), Βλάχος 4, Τράντας, Κόττας 19 (2), Βοϊβατόπουλος 8, Τσαμπούρης 2, Καζάκος 8, Μαυρίδης 16.

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ (Παναγιωτόπουλος): Δενδρινός 17 (3), Παπαδάκης, Κουμπάνης, Τσιώγκας 10, Σταμπουλής 2, Στεφανίδης 6 (2), Παπανικολάου 20 (2), Κουτσογιάννης Α. 6, Κουτσογιάννης Χ., Τατάρης 2, Πετς 4.