Προπηλακίστηκε πρώην πολιτικός της Κομοτηνής για παράνομο παρκάρισμα

Έκλεισε απότομα το δρόμο της πεζής όταν πάρκαρε παράνομα πάνω σε ποδηλατόδρομο και πεζοδρόμιο και όχι μόνο δε ζήτησε συγνώμη, αλλά πήγε σε παρακείμενο φούρνο, αγόρασε το κουλούρι της, πλήρωσε τους λογαριασμούς της και με την άνεσή της αποχώρησε.

Οδηγούσε μιλώντας στο κινητό και διέρχονταν πολυσύχναστο δρόμο της Κομοτηνής ώρες αιχμής το πρωί της Παρασκευής 21 Νοεμβρίου. Βρέθηκε σχεδόν στη συμβολή των οδών Νικολάου Ζωίδη και Αγίου Γεωργίου με κατεύθυνση προς το δημαρχείο της πόλης, όταν τελευταία στιγμή αποφάσισε να κάνει στροφή δεξιά, όχι για να μπει σε δρόμο, αλλά για να παρκάρει πάνω στον ποδηλατόδρομο και το πεζοδρόμιο, αποκλείοντας τη διέλευση ποδηλάτων και πεζών.

Δεν είδε όμως την πεζή γυναίκα που προσπάθησε από το πεζοδρόμιο της Αγίου Γεωργίου να περάσει απέναντι στο πεζοδρόμιο της Νικολάου Ζωίδη και παρολίγο να την χτυπήσει με το μπροστινό μέρος του οχήματος. Η πεζή γυναίκα, μετά το πρώτο σοκ, άρχισε, δικαιολογημένα άλλωστε, να καταφέρεται με βρισιές στη γυναίκα οδηγό του οχήματος, που παραλίγο να την χτυπήσει.

Όταν μάλιστα αντιλήφθηκε ότι πρόκειται για πρώην πολιτικό, εκεί ήταν που εξανέστη περισσότερο και ειδικότερα όταν η οδηγός την αντιμετώπισε με απάθεια, χωρίς καν να ζητήσει συγνώμη. Οι φωνές της πεζής ακούστηκαν έντονα και δεκάδες άνθρωποι επαγγελματίες των γύρω καταστημάτων και πεζοί έγιναν αυτόπτες μάρτυρες της σκηνής, ενώ αυτόπτης μάρτυρας ήταν και ο «Χ».

Η πρώην πολιτικός πάντως, ακόμα και μετά το τέλος της διένεξης, δε φρόντισε να απομακρύνει το παράνομα παρκαρισμένο όχημά της. Αντίθετα πήγε σε παρακείμενο φούρνο, αγόρασε το κουλούρι της, πλήρωσε τους λογαριασμούς της και με την άνεσή της αποχώρησε. Αυτό θα πει πολιτικό θράσος…

Πηγή: www.xronos.gr