ΕΠΣ Θράκης: Κρίση στο Νέο Σιδηροχώρι! Υπό παραίτηση διοίκηση και προπονητής…

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

–  Φαίνεται ότι η εντός έδρας ισοπαλία, που παραχώρησε το Νέο Σιδηροχώρι στον Αστέρα Αιγείρου φέρνει σοβαρές εξελίξεις στην ομάδα της Δόξας. Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, η ομάδα της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου έμεινε στην ένατη και προτελευταία θέση της βαθμολογίας, έχοντας 10 βαθμούς, δεδομένου ότι από το φετινό πρωτάθλημα των 11 ομάδων στην Α1 έχει ήδη αποχωρήσει ο περσινός πρωταθλητής Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου.

 

Μετά και από αυτό το αποτέλεσμα, ο τεχνικός της ομάδας Γιώργος Μυστρίδης φέρεται να αποφάσισε να αποχωρήσει από την τεχνική της ηγεσία. Επισήμως η παραίτησή του δεν έχει κατατεθεί, ωστόσο σύμφωνα με το rodopisports αναμένεται να γνωστοποιηθεί στους παίκτες στην προπόνηση της Δευτέρας. 

Ένα ζήτημα ωστόσο είναι ότι ο Μυστρίδης δεν έχει πού ακριβώς να υποβάλει την παραίτηση. Όπως αναφέρεται στο ίδιο ρεπορτάζ, η διοίκηση της ομάδας φέρεται επίσης να έχει παραιτηθεί, ως απόρροια της κακής αγωνιστικής εικόνας αλλά ενδεχομένως και του σκανδάλου πλαστοπροσωπίας στο παιδικό πρωτάθλημα, που είχε επιπτώσεις και στην ανδρική ομάδα, από την οποία αφαιρέθηκε ένας βαθμός.

Υπενθυμίζεται ότι η διοίκηση του Νέου Σιδηροχωρίου είχε απασχολήσει ιδιαίτερα τα μέσα ενημέρωσης και εκτός της Θράκης, καθώς ήταν γυναίκα, η κα Τσαμπή. Με ακέφαλη την διοίκηση αλλά και χωρίς προπονητή, δεν είναι λίγοι εκείνοι που εκτιμούν ότι η ιστορική Δόξα θα βαδίσει και αυτή αργά ή γρήγορα στον δρόμο που χάραξε ο Ίασμος, με κίνδυνο να μειωθεί στις εννιά ο αριθμός των ομάδων στο πρωτάθλημα.

Για την ώρα, πάντως, δεν τίθεται κανένα ζήτημα αποχώρησης, όπως διαμηνύουν από τον σύλλογο. Αλλά με δεδομένες τις παραιτήσεις διοίκησης και προπονητή, είναι σίγουρο ότι η εβδομάδα που ξεκινά θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για την ομάδα της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου.