ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία του γυναικείου πρωταθλήματος

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

–  Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στην προσπάθεια για την κατάκτηση του τίτλου και την επιστροφή στην Α2 Κατηγορία η γυναικεία ομάδα του ΓΑΣ Κομοτηνή, που το απόγευμα έφυγε επιτυγχάνοντας σχεδόν… νταμπλ σκορ από το κλειστό Ποταμουδίων , απέναντι στους Πάνθηρες Καβάλας.

 

Η ομάδα του Μανώλη Παπαδόπουλου κέρδισε με 31-60 σε  αγώνα για την δεύτερη αγωνιστική και έφτασε τους τέσσερις βαθμούς, αφού είχε πάρει ξεκούραστα χωρίς αγώνα τους δύο βαθμούς και από το παιχνίδι της πρεμιέρας με την Ένωση Καβάλας που δεν έγινε ποτέ, αφού δεν προσήλθε στην Κομοτηνή η καβαλιώτικη ομάδα.

Αίσθηση ωστόσο προκάλεσε το γεγονός ότι η Ένωση Καβάλας σε αυτήν την δεύτερη αγωνιστική προσπάθησε να φτιάξει και να κατεβάσει ομάδα ώστε να μην μηδενιστεί ξανά. Ο αγώνας έγινε επίσης στο γήπεδο των Ποταμουδίων απέναντι στον Πανσερραϊκό, ωστόσο η φιλοξενούμενη ομάδα κέρδισε εύκολα με 23-60.

Μετά από αυτά τα αποτελέσματα και την συμπλήρωση της δεύτερης αγωνιστικής, ΓΑΣ Κομοτηνή και Πανσερραϊκός βρίσκονται αήττητοι στην κορυφή και όλα δείχνουν ότι στα μεταξύ τους παιχνίδια θα κριθεί ο φετινός τίτλος.

 

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής του Γυναικείου Πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ:

Ενωση Καβάλας – Πανσερραϊκός 23-60

Πάνθηρες Καβάλας – ΓΑΣ Κομοτηνή 31-60

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (ΣΕ 2 ΑΓΩΝΕΣ):

1. ΓΑΣ Κομοτηνή 4

2. Πανσερραϊκός 4

3. Πάνθηρες Καβάλας 2

4. Ένωση Καβάλας 1

*  Η Ένωση Καβάλας έχει έναν μηδενισμό