Volley League: Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών μετά το Εθνικός – ΑΕΚ

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

– Ο Εθνικός επικράτησε εύκολα με 3-0 της ΑΕΚ, κάτι που επανέφερε την ομάδα της Αλεξανδρούπολης στην κορυφή, όπου ισοβαθμεί με τον Ολυμπιακό. Οι Θρακιώτες βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση αγωνιστικά, κάτι που επιβεβαίωσαν και σε αυτό παιχνίδι, αντίθετα στην Ένωση υπάρχει έντονος προβληματισμός τόσο σε αγωνιστικό, αλλά κυρίως σε οικονομικό επίπεδο, καθώς αναμένονται σημαντικές εξελίξεις με την επιστροφή της ομάδας στην Αθήνα.

Μετά τη λήξη του αγώνα πραγματοποίησαν δηλώσεις για το παιχνίδι και την γενικότερη παρουσία των ομάδων τους, ο προπονητής του Εθνικού Σάκης Μουστακίδης, ο αρχηγός της Εβρίτικης ομάδας Ανέστης Δαλακούρας, ο Θρακιώτης κεντρικός της ΑΕΚ και πρώην παίκτης του Εθνικού Ανδρέας Ανδρεάδης καθώς και ο τιμ μάνατζερ των κιτρινόμαυρων Ζαχαρίας Καμαρίκος.

Ο προπονητής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Σάκης Μουστακίδης δήλωσε: “Είναι ευχάριστο ότι νικήσαμε εύκολα. Η ΑΕΚ έχει καλούς παίκτες και η αξία της δεν ανταποκρίνεται στη σημερινή εικόνα. Εμείς πρέπει να ηρεμήσουμε λίγο γιατί έρχεται ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ. Είναι 4η αγωνιστική ακόμα και δε λέει τίποτα η κορυφή. Το πρωτάθλημα είναι ένας μαραθώνιος και έχουμε δύσκολο πρόγραμμα τώρα. Καλή συνέχεια στην ΑΕΚ”.

Ο ακραίος του Εθνικού Ανέστης Δαλακούρας τόνισε: “Ξέραμε ότι η ΑΕΚ έχει προβλήματα και αν την πιέζαμε δεν θα άντεχε. Παίξαμε στο μπλοκ συγκεντρωμένα στην αρχή και πήραμε εύκολα τη νίκη. Η πρόκριση στην Ευρώπη μας βοήθησε ψυχολογικά γιατί έχουμε δύσκολα παιχνίδια στη συνέχεια. Δεν έχουμε βάλει στόχο στην Ευρώπη, απλά θέλουμε να παίξουμε όσο πιο καλά μπορούμε. Είναι νωρίς ακόμα στο πρωτάθλημα, αλλά ο περσινός τελικός ήταν ένα μάθημα για μας.Γινόμαστε καλύτεροι και συνεχίζουμε”.

Ο κεντρικός της ΑΕΚ και πρώην παίκτης του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, Ανδρέας Ανδρεάδης είπε: “Θέλω να ζητήσω συγνώμη από τον κόσμο για την κακή εμφάνιση. Ήμασταν κακοί σε όλους του τομείς και διασυρθήκαμε. Τη Δευτέρα θα δούμε τι μέλλει γενέσθαι στην ομάδα. Ελπίζω να βρεθεί λύση γιατί έχουμε πολλά προβλήματα. Καταφέραμε μια ομάδα που πήγαινε για 4αδα να προσπαθεί να αποφύγει τα πλέι άουτ”.

Ο τιμ μάνατζερ της ΑΕΚ Ζαχαρίας Καμαρίκος επισήμανε: “Η βραδιά είναι άσχημη, αλλά αυτοί που διέλυσαν το όνομα ΑΕΚ έκατσαν στην Αθήνα. Μας τσουβάλιασαν σε ένα πούλμαν και εκείνοι έκατσαν πίσω. Ελπίζω στην αναγέννηση που κάνει ο Μελισσανίδης να τους διαλύσει”.