Δηλώσεις Δεληκώστα για το νέο ξένο που απέκτησε η Ορεστιάδα

Ανταπόκριση από την Ορεστιάδα: Δημήτρης Μηλίκας

– Περιμένει πολλά από το νέο ξένο του Αλεξανδρόφ ο προπονητής της Ορεστιάδας Κώστας Δεληκώστας, λέγοντας πως βοήθησε να τον φέρει ο παλιός βούλγαρος διεθνής Κονσταντίνοφ, ενώ παράλληλα περιμένει περισσότερη στήριξη απόν το κόσμο της Ορεστιάδας μετά τις νίκες και τις μεταγραφές των ξένων.

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός της Ορεστιάδας δήλωσε σχετικά με τη μεταγραφή του Σιμεόν Αλεξαντρόφ: «Αν και ακόμα δεν είναι 100% έτοιμος δείχνει πολύ καλά στοιχεία. Ηταν μία πρόταση του καλού μου φίλου Πλάμεν Κονσταντίνοφ. Εχει πολύ καλό σερβίς και καλή επίθεση και ήταν στην 22αδα της Βουλγαρίας επί θητείας του Σιλβάνο Πράντι. Εάν η αιγυπτιακή ομοσπονδία υπογράψει την Παρασκευή πιθανότατα να τον έχουμε στον αγώνα με τον Παμβοχαϊκό. Αν τα καταφέρουμε θα έχουμε μια ακόμα λύση στην επίθεση».

Για την αναμέτρηση του Σαββάτου με το Βραχάτι στο Νίκος Σαμαράς σχολίασε: «Ο Παμβοχαϊκός βρίσκεται σε φάση ανάκαμψης και πρέπει να είμαστε καλοί σε όλους τους τομείς. Η ομάδα μας δείχνει να βρίσκει σταθερότητα κι αν αποκτήσουμε και διάρκεια θα κάνουμε καλύτερες εμφανίσεις. Οι τρεις νίκες που έχουμε κάνει και η είδηση της μεταγραφής θα φέρει κι άλλο κόσμο στο γήπεδο κι αυτό είναι η μεγαλύτερη ευχαρίστηση για την διοίκηση και την ομάδα».