Volley League: To πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής και οι διαιτητές σε Εθνικό και Ορεστιάδα

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

– Το πρωτάθλημα της Volley League συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο 22-23 Νοεμβρίου με τη διεξαγωγή της 5ης αγωνιστικής, με τις δύο Θρακιώτικες ομάδες να έχουν σημαντικά εντός έδρας παιχνίδια.

Στο ένα από τα δύο ντέρμπυ της αγωνιστικής ο Εθνικός θα υποδεχθεί την ΑΕΚ το Σάββατο 22/11 στις 20:00, σε ένα ματς που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρουν τόσο από τους γηπεδούχους όσο και από τους κιτρινόμαυρους, καθώς και οι δύο στοχεύουν στο τρίποντο για διαφορετικούς βαθμολογικούς λόγους, καθώς η ομάδα της Αλεξανδρούπολης βρίσκεται στην τρίτη θέση, σε αντίθεση με την Ένωση που έχει κατρακυλήσει στον βαθμολογικό πίνακα μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα. Διαιτητές της σπουδαίας αυτής αναμέτρησης θα είναι οι Δεληκωστίδης – Ιωαννίδης.

Το άλλο σπουδαίο ματς της αγωνιστικής θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού, όπου κοντράρονται με στόχο την κορυφή.

Όσον αφορά την Ορεστιάδα θα φιλοξενήσει τον ουραγό Παμβοχαϊκό, θέλοντας να διευρύνει το νικηφόρο σερί της, έχοντας ως στόχο την κατάκτηση του τριπόντου, ώστε να εδραιωθεί στο πρώτο μισό της βαθμολογίας. Ο αγώνας του ΑΟΟ θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22/11 στις 19:00, με το παιχνίδι να διευθύνουν οι Γεωργιάδης και Τζεπκινλής.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 5ης αγωνιστικής στη Volley League:

 

Σάββατο 22/11/2014

17:00  ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός ΣΦΠ: Παπαδογούλας – Βασιλειάδης, Κάλλης    

19:00  ΜΕΝΤ – Άρης, Θεμελής – Αβραμίδης, Μιχελινάκης    

19:00  ΑΟ Ορεστιάδας – ΓΑΣ Παμβοχαϊκός, Γεωργιάδης – Τζεπκινλής, Σαρδάνης    

19:00  Παναθηναϊκός  ΑΟ – Φοίνικας Σύρου, Ονόπας – Νικολόπουλος,Ρουσάκης    

20:00  Εθνικός Αλεξανδρούπολης – ΑΕΚ, Δεληκωστίδης – Ιωαννίδης, Αντωνούλης

 

Κυριακή  23/11/2014

19:00  ΑΟ Κηφισιάς – ΓΣ Λαμία, Κουτσούλας – Γεροθόδωρος, Βασιλειάδης

Αξίζει να σημειωθεί πως ο αγώνας Παναθηναϊκός – Φοίνικας Σύρου θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας της έδρας του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΑΟ από την ΕΣΑΠ.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ VOLLEY LEAGUE ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ