Κόντεψε να κοπεί ο λαιμός παιδιού από αδέσποτο… σύρμα σε αγώνα της ΕΠΣ Έβρου

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

– Κόντεψε να κοπεί ο λαιμός ενός παιδιού σε παιδικό ποδοσφαιρικό αγώνα της ΕΠΣ Έβρου στην Αλεξανδρούπολη. Έξω φρενών οι γονείς!

Πρόκειται για ένα από τα πιο δημοφιλή θέματα που φιλοξενήθηκαν στην δημοφιλή εβρίτικη ιστοσελίδα gatzoli, η οποία φιλοξένησε την καταγγελία των γονέων του μικρού παιδιού. Το ThrakiSportS την αναδημοσιεύει, από την στιγμή που είναι επώνυμη, με την ελπίδα να μην υπάρξουν άλλα τέτοια ή και χειρότερα περιστατικά, ελπίζοντας ότι οι αρμόδιοι θα πράξουν τα δέοντα. 

Προς αποφυγή και υπόψη όλων των γονιών.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞΩ ΦΡΕΝΩΝ!!!!!!

Παρ´ ολίγον ο αποκεφαλισμός του παιδιού μας, από την ασυνειδησία όλων των διοργανωτών και υπευθύνων, στο γήπεδο του Απαλου.

Σε ποδοσφαιρικό αγώνα που συμμετείχε ο Ποντιακός Παλαγιας και έπαιζε ο γιος μας, κόντεψε να κοπεί ο λαιμός του απο ένα σύρμα. Κάποιος από τους υπεύθυνους έκοψε την περίφραξη για να ανοίξει μια νοητή πόρτα και άφησε το οριζόντιο σύρμα που κρατούσε το πλέγμα. Ο μικρός έτρεξε να πιάσει την μπάλα μη βλέποντας το σύρμα και τον χαράκωσε στο λαιμό.
Έπεσε κάτω σπαρταρώντας από τον πόνο. Θα μπορούσε να είχε κοπεί η καρωτίδα του.
Ποιος είναι υπεύθυνος σε αυτές τις περιπτώσεις, μήπως όλοι.
Πως μπορούμε να ειμαστε ήσυχοι όταν στέλνουμε τα παιδιά μας για προπόνηση ή αγώνα;
Γιατρός ή ασθενοφόρο δεν υπήρχε. Το γήπεδο ανήκει διοικητικά στο Δήμο Αλεξανδρούπολης, ο αρμόδιος για την ασφάλεια των γηπέδων θα επωμισθεί τώρα τις συνέπειες;

Οι γονείς Παπαλάϊος Ηλιας και Ελένη Πεταλωτή.