Έξαλλος ο Λουτσέσκου με την αναβολή! Σαββατιάτικη “προπόνηση” με τον Ηρακλή στα Πηγάδια!

Ανταπόκριση από τη Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

 – Τελικά λύθηκε το μικρό μπέρδεμα που πήγε να δημιουργηθεί με το μέρος, και την μέρα τέλεσης του προγραμματισμένου φιλικού που είχε κλεισθεί ανάμεσα στις δυο ομάδες από τη προηγούμενη εβδομάδα. Η αγωνιστική απραξία, οδήγησε τις περισσότερες ομάδες, στην διεξαγωγή φιλικών παιχνιδιών και έτσι Ξάνθη και Ηρακλής θα βρεθούν αντιμέτωποι το μεσημέρι του Σαββάτου.

Το φιλικό θα έχει περισσότερο χαρακτήρα προπόνησης για τις δυο ομάδες, θα διεξαχθεί το μεσημέρι του Σαββάτου, στις 15.00 στο “SKODA ΞΑΝΘΗ Arena. Οι μοναδικοί που θα έχουν δικαίωμα εισόδου, είναι οι εκπρόσωποι του τύπου, όχι όμως οι οπαδοί καθώς θα είναι κεκλεισμένων των θυρών. Επομένως ίσως είναι ευκαιρία για τον Γιώργο Καζναφέρη να ξαναθυμηθεί…τα παλιά και να διευθύνει την φιλική προπόνηση με τον “γηραιό”, μια και την ίδια ώρα διεξάγονται και τα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Ξάνθης.

Σε ότι την προπόνηση, έλαβε χώρα στα Πηγάδια. Η προπόνηση της Παρασκευής ήταν πρωινή. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι συνεργάτες του έδωσαν τις οδηγίες τους στις ασκήσεις κατοχής μπάλας ζητώντας γρήγορες και σωστές εναλλαγές ενώ στο δεύτερο μέρος της προπόνησης δόθηκε έμφαση στα τελειώματα φάσεων. Την επομένη του αγώνα η Ξάνθη θα έχει διήμερο ρεπό, λόγος που επέμενε ώστε το φιλικό να γίνει Σάββατο και όχι Κυριακή που προτιμούσε ο Ηρακλής.  Ο Ρουμάνος τεχνικός είναι έξαλλος με τη νέα αναβολή στη Σούπερ Λίγκα μιλώντας σε Ρουμάνικα μέσα.

Αναλυτικά τα όσα είπε: «Είναι λάθος η απόφαση η αναβολής της Σούπερ Λίγκας, κατά τη γνώμη μου. Πιστεύω ότι είναι καθαρά θέμα της αστυνομίας τα όσα έγιναν με την επίθεση σε αρμόδιο πρόσωπο για τη διαιτησία στην Ελλάδα. Είναι πολύ κακό να κάθονται οι ποδοσφαιριστές, να μην αγωνίζονται και να μένουν εκτός φόρμας».