Αγνοούσε σε ποια φάση προκρίθηκε η ομάδα του ο πρόεδρος του Εθνικού!

Γράφει ο Κουτσοballης

–  Ο πρόεδρος του Εθνικού Γιάννης Τζίμας έπλεε σε πελάγη ευτυχίας μετά τη νίκη της ομάδας του επί της ελβετικής Σόνενβερντ, ωστόσο στις συνομιλίες του δείχνει να… αγνοεί σε ποια φάση του Challenge Cup προκρίθηκε η ομάδα του. Τονίζει και ξανατονίζει ότι είναι πρόκριση στους 16, αλλά η αλήθεια δεν είναι αυτή.

Ο Εθνικός στους αγώνες με τους Ελβετούς ουσιαστικά έδινε μάχη για να προκριθεί στο… κυρίως ταμπλό του Challenge Cup. Ήταν κάτι σαν τα προκριματικά που υπάρχουν δηλαδή στο ποδόσφαιρο. Πλέον ο Εθνικός προκρίθηκε στον πρώτο γύρο της κύριας φάσης της διοργάνωσης του Challenge Cup, όπου μετέχουν όμως 32 και όχι 16 ομάδες, όπως συνέχεια αναφέρει ο πρόεδρος του ΤΑΑ.

Με άλλα λόγια, ο Εθνικός θέλει τέσσερις αγώνες για να φτάσει στον τελικό και πέντε για να κατακτήσει το τρόπαιο (λέμε τώρα…), ενώ αν ίσχυε αυτό που υποστηρίζει ο Γιάννης Τζίμας, θα ήθελε να αποκλείσει τρεις ομάδες για να φτάσει στον μεγάλο τελικό και τέσσερις για το τρόπαιο.

Τα λάθη είναι ανθρώπινα και θα μπορούσαν να γίνονται εν τη ρύμη του λόγου, αλλά στην προκειμένη περίπτωση, ο Κουτσοballης άκουσε τον πρόεδρο του Εθνικού να διακόπτει συνομιλητή του που υποστήριζε (ορθά) ότι ο Εθνικός έχει προκριθεί στους 32 για να τον… διορθώσει ότι προκρίθηκε στους 16 (κάτι που είναι λάθος).

Μακάρι πάντως γλώσσα λανθάνουσα να λέει αλήθεια – και αυτό που έσπευσε προκαταβολικά να πανηγυρίσει ο Γιάννης Τζίμας να γίνει πραγματικότητα μια εβδομάδα πριν τα Χριστούγεννα, όπως είχε συμβεί και πέρυσι, τέτοια εποχή…