«Xαμόγελα» Ρόκα για την αναβολή του αγώνα με τον Ατρόμητο

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

– Μπορεί η αναβολή των αγώνων στην Super League και κατά συνέπεια του αγώνα του Παμνθρακικού με τον Ατρόμητο να μην εξυπηρετεί επισήμως τα συμφέροντα του Πανθρακικού, αφού επισήμως η διοίκησή του όπως και όλες τάχθηκαν κατά της αναβολής, ωστόσο πίσω από τις επίσημες θέσεις στην Κομοτηνή έχουν κάθε λόγο να χαμογελούν με την εξέλιξη αυτή. Ο Μανουέλ Ρόκα είναι στην ευχάριστη θέση να βλέπει σιγά-σιγά τα προβλήματα τραυματισμών των παικτών του να μειώνονται, αφού βάσιμες είναι οι ελπίδες επιστροφής του Σερφά με την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Η διακοπή του πρωταθλήματος, που ακόμη κανείς δεν γνωρίζει πότε θα δώσει τη θέση της ξανά στην αγωνιστική δράση, αποδεικνύεται ευεργετική για τον Πανθρακικό. Στην ομάδα της Κομοτηνής το απουσιολόγιο περιελάμβανε αρκετά ονόματα πριν την αναβολή, αλλά σταδιακά ο Μανουέλ Ρόκα βλέπει όλους τους παίκτες να τίθενται στη διάθεσή του, αφού οι Καθάριος και Εμπό αποθεραπεύτηκαν, ενώ και ο Ρομέου επέστρεψε μετά από τον τραυματισμό του στο τέλος της περσινής χρονιάς και πήρε τα πρώτα λεπτά του στο γήπεδο στο φιλικό στη Φιλιππούπολη με τη Μπότεφ (0-2).

Πλέον ο μοναδικός απών είναι ο Σερρφά λόγω του τραυματισμού που αποκόμισε στο ματς με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης». Όμως με δεδομένο πως ούτε το προσεχές σαββατοκύριακο (22-23/11) θα έχει αγώνες και από Δευτέρα (24/11) συμπληρώνεται το διάστημα των δυο εβδομάδων που υπολογίζεται η συνολική απουσία του Γάλλου, είναι εξαιρετικά πιθανό να είναι πανέτοιμος με την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι δίνεται επιπλέον χρόνος στο νέο προπονητή του Πανθρακικού να γνωρίσει τους παίκτες του και να τον γνωρίσουν καλύτερα. Οπότε επισήμως ο Πανθρακικός μπορεί να δηλώνει δυσαρεστημένος με την διακοπή, ανεπισήμως όμως οι άνθρωποί του έχουν κάθε λόγο να χαίρονται…