Μπέρδεμα για το φιλικό της Ξάνθης με τον Ηρακλή! Άλλαξαν τις έδρες, ψάχνουν μέρα, αναζητούν διαιτητή!

Ανταπόκριση από τη Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

– Μπέρδεμα προέκυψε τις τελευταίες ώρες στη Θεσσαλονίκη σχετικά με το φιλικό της Skoda Ξάνθη με τον Ηρακλή που προγραμματίστηκε να γίνει το Σάββατο το μεσημέρι μετά την αναβολή των πρωταθληματών και για τις δυο ομάδες.

Θυμίζουμε οι δυο ομάδες που έχουν πολύ καλές σχέσεις από τα χρόνια που αγωνιζόταν ο Ηρακλής στη Super League, συναντήθηκαν και πέρυσι για το κύπελλο Ελλάδος σε διπλούς αγώνες, όπου πέρασε η Ξάνθη με τα γκολ του Μάνταλου.

Η φιλική αναμέτρηση σύμφωνα με το iraklis1908,  που ήταν προγραμματισμένη (συμφωνία ομάδων πριν κάποιες ημέρες) αρχικά να διεξαχθεί στο Καυτανζόγλειο το Σάββατο στις 15.00 μεσημέρι ανάμεσα σε Ηρακλή και Ξάνθη, θα διεξαχθεί τελικά στη Θρακιώτικη πόλη. Βέβαια τίποτα δεν είναι ακόμα σίγουρο, αφού καμιά από τις δυο ομάδες δεν ανακοίνωσε επίσημα το μέρος και τη μέρα του φιλικού, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του ThrakiSportS, η Ξάνθη θέλει το φιλικό να γίνει το Σάββατο, αφού ο Λουτσέσκου έχει προγραμματίσει να ταξιδέψει αμέσως μετά για Ρουμανία δίνοντας διήμερο ρεπό στην ομάδα του, ενώ ο Ηρακλής του πρωην προπονητή και παίχτη της Ξάνθης Νίκου Παπαδόπουλου θέλει περισσότερο το φιλικό να γίνει την… Κυριακή.

Επίσης πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη, αναφέρουν ότι διαιτητής θα είναι ο Γιώργος Καζναφέρης, από την στιγμή που δεν μπορούν ενεργεία διαιτητές να σφυρίξουν έστω και αυτή την φιλική αναμέτρηση που θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών, χωρίς την παρουσία θεατών. Μένει να περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις των ομάδων…