Μοναδικός απών για το Ρόκα ο Σοφιάν Σερφά για το ματς με τον Ατρόμητο… αν γίνει!

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

– Ο 30χρονος γαλλοαλγερινός στόπερ είναι ο μόνος παίκτης που απέχει από το κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων, χάνοντας το φιλικό με τη Μπότεφ και οριακά θα προλάβει το επόμενο παιχνίδι του Πανθρακικού με Ατrόμητο ή ΠΑΟΚ, ελέω.. Super League.

Ευεργετικό κατά ένα μεγάλο ποσοστό αποδεικνύεται το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος για τον Πανθρακικό. Η ομάδα της Κομοτηνής εκτός του ότι είχε την ευκαιρία να δουλέψει στις αδυναμίες της, έχοντας πλέον στον πάγκο της τον Μανουέλ Ρόκα, είδε και αρκετούς εκ των απόντων να επιστρέφουν σε φουλ ρυθμούς. Συγκεκριμένα, οι Καθάριος και Έμποου ενσωματώθηκαν στο πρόγραμμα των υπολοίπων συμπαικτών τους, αφήνοντας μόνο τον Σερφά στο απουσιολόγιο του Ρόκα.

Ο 30χρονος Γάλλος αμυντικός είχε τραυματιστεί στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» και το διάστημα επιστροφής του υπολογίστηκε στις δυο εβδομάδες. Έτσι, έχει ακόμη μια εβδομάδα στη διάθεσή του προκειμένου να επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς και να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του. Αυτό σημαίνει πως εφόσον η 11η αγωνιστική διεξαχθεί κανονικά δεν θα είναι στην αποστολή για το εντός έδρας ματς με τον Ατρόμητο και θα κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.