Κανονικά συνεχίζoνται τα πρωταθλήματα το σαββατοκύριακο

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Παναγιώτης Τζαμπαζλής

– Κανονικά θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις της 11ης αγωνιστικής για τη Super League, καθώς η κοινή επιθυμία των ομάδων έκαμψε τις όποιες αντιρρήσεις της ΕΠΟ, η οποία σε λίγο θα το ανακοινώσει και επίσημα. Επίσης κανονικά θα συνεχιστούν κατά τα φαινόμενα και τα πρωταθλήματα της Football League, αλλά και της γ’ εθνικής κατηγορίας.

Το «πράσινο» φως για την διεξαγωγή των αναμετρήσεων της 11ης αγωνιστικής όπως ήταν κανονικά προγραμματισμένες άναψε η ΕΠΟ, όπως γράφει το onsports, στην συνεδρίαση που έλαβε χώρα την Τετάρτη (19/11), όπως αναφέρουν οι πληροφορίες. Οι ιθύνοντες της Ομοσπονδίας λαμβάνοντας υπόψη την αντίθεση στο μέτρο της ματαίωσης των πρωταθλημάτων που εξέφρασαν όλες ομάδες ασχέτως κατηγορίας, αποφάσισαν τελικά να ορίσουν κανονικά διαιτητές για τα προσεχή παιχνίδια στη Super League. Συνεπώς, οι ομάδες καταστρώνουν πλέον τα πλάνα τους περιμένοντας απλά την επίσημη απόφαση που θα δίνει το έναυσμα για αγωνιστική δράση το προσεχές σαββατοκύριακο (22-23/11).

Η αναβολή αναμένεται να αρθεί οριστικά καθώς στην άτυπη συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΠΟ φαίνεται να αποφασίστηκε ότι θα διεξαχθούν κανονικά οι αγώνες του Σαββατοκύριακου και θα οριστούν διαιτητές από την ΚΕΔ έτσι ώστε να γίνουν οι αναμετρήσεις.

Αν όλα πάνε σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, τότε θα επιστρέψει ξανά στη δράση το ελληνικό ποδόσφαιρο με αγώνες για Super League, Football League και Γ’ Εθνική.