ΕΠΣ Ξάνθης: Ξεκινάνε τα παιδικά πρωταθλήματα, αναλυτικά όλες οι ομάδες και οι κατηγορίες

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Πρεμιέρα θα έχουμε το Σάββατο για τις τρείς απο τις τέσσερις κατηγορίες των παιδικών πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Ξάνθης, με τον πρετζούνιορ να παίρνει παράταση μέχρι τον Μάρτιο οπού και θα ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα των Παίδων.

Οι αγώνες όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια θα πραγματοποιηθούν στο Ενωσιακό γήπεδο της ΕΠΣ αλλά και σε αυτό του ΑΠΟΞ που βρίσκεται δίπλα, κάθε Σάββατο πρωί, και όπως συμβαίνει τα τλεευταία χρόνια θα αποτελεί την ευκαιρία για τους γονείς να δούν απο κοντά τα νέα αστέρα του ποδοσφαίρου της Ξάνθης.

Στην κατηγορία των Παίδων(2001-2002) θα μετέχουν 9 ομάδες, ο λόγος τις Ακαδημίες των ΑΟ Βιστωνίδας, Ελπίδες Ξάνθης, Κόσυνθος Ξάνθης, Ολυμπιακός Λεύκης, Ορφέας Puma Ξάνθης, ΑΕ Ξάνθης, Κεσσάνη Ερασμίου ενώ δύο ομαδες θα κατεβάσει ο ΑΠΟΞ Σκόντα.

Στην κατηγορία των Προπαίδων(2003-2004) θα μετέχουν 11 ομάδες, ο λόγος για τις ΑΟ Βιστωνίδας, Ελπίδες Ξάνθης, Κόσυνθος Ξάνθης, Ολυμπιακός Λεύκης, Σκόντα Ξάνθη 2, Ορφέας Puma Ξάνθης,Εθνικός Κιμμερίων, Κεσσάνη Ερασμίου, Άρης Πετεινού, ενώ δύο ομάδες θα κατεβάσει η ΑΕ Ξάνθης.

Στην κατηγορία των Τζούνιορ(2005-2006) θα μετέχουν 14 ομα΄δες, στο πιο πολυπληθές πρωτάθληαμ της φετινής χρονιάς, οπού θα μετέχουν οι Ακαδημίες των Ολυμπιακός Λεύκης, Σκόντα Ξάνθη 2, Ορφέας Puma Ξάνθης, ΑΕ Ξάνθης, Άρης Πςετεινού, Κεσσάνη Ερασμίου, Απόλλων Ξάνθης, Ηρακλής Ν. Ζυγού, ενώ απο δύο ομα΄δες θα κατεβάσουν οι Ακαδημίες των ΑΟ Βιστωνίδα, ΑΠΟΞ Σκόντα και ΕΛπίδες Ξάνθης.

Τέλος στο πρωτάθλημα των Πρετζούνιορ(2007-2008) που όπως αναφέραμε και πιο πανω θα ξεκινήσει τον Μάρτιο, με΄χτεχουν 8 ομάδες, ο λόγος για τις: ΑΠΟΞ Σκόντα, ΑΟ Βιστωνίδας, Ελπίδες Ξάνθης, Ολυμπιακός Λεύκης, ΑΕ Ξάνθης, Άρης Πετεινού. ενώ δύο ομάδες θα κατεβάσειη Ακαδημία του Ηρακλή Ν. Ζυγού.