Χάος στην ΑΕΚ λίγο πριν ανέβει στην Αλεξανδρούπολη για το παιχνίδι με τον Εθνικό…

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

– Ενός κακού, μύρια έπονται και η φράση αυτή ταιριάζει απόλυτα στο ανδρικό βόλεϊ της ΑΕΚ. Στην προσεχή αντίπαλο του Εθνικού για το πρωτάθλημα τα προβλήματα ξεφυτρώνουν το ένα μετά το άλλο και φαίνεται πως οδηγούμαστε σε λύσεις συμβολαίων παικτών, που υπό άλλες συνθήκες θα μπορούσαν να πάρουν την ομάδα στις πλάτες τους.

 

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα enwsi.gr εκτός του Κροάτη Κρίνιτς που αναμένεται να δει σύντομα την έξοδο, το ίδιο θα αναμένεται να συμβεί και με τον Θρακιώτη Πέτρο Πέτρογλου, ο οποίος είναι εκτός αυτή την περίοδο λόγω τραυματισμού. Αναμφίβολα πρόκειται για έναν από τους πιο ποιοτικούς παίκτες της Ένωσης, ωστόσο στην Ένωση φαίνεται να έχουν αποφασίσει να χωρίσουν τους δρόμους τους με τον συγκεκριμένο παίκτη, ενώ η ομάδα έχει αρχίσει να συνηθίζει με την ιδέα ότι δεν θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο φετινό πρωτάθλημα. Αξίζει να σημειωθεί πως συνολικά αναμένεται να αποχωρήσουν τρεις αθλητές.

Η διοίκηση της ΑΕΚ ανακοίνωσε σε συνέντευξη τύπου μείωση του μπάτζετ κατά 50%, καθώς αλλιώς υπολόγιζε τα πράγματα το καλοκαίρι και αλλιώς της βγήκαν στην πορεία. Επίσης προέκυψε και ένα επιπλέον πρόβλημα καθώς ένα χρέος των 35.000 ευρώ προς την παλιά αθλήτρια του γυναικείου τμήματος βόλεΐ Σόνια Μποροβίντσεκ φέρνει συνέπειες και στην ανδρική ομάδα, καθώς η απόφαση της CEV για αποκλεισμό μεταγραφών και ακύρωση συμβολαίων ξένων παικτών ισχύει και για το ανδρικό τμήμα των κιτρινόμαυρων.

Μερίδιο στην αποτυχία φαίνεται να έχει και η Ερασιτεχνική, αφού ο προγραμματισμός έγινε με σύμφωνη γνώμη των ανθρώπων του προεδρείου, ενώ νέος πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, όπως όλα δείχνουν αναλαμβάνει ο Ανδρέας Ανατολιωτάκης, ο οποίος έχει περάσει και στο παρελθόν από αυτή την θέση.