Νέα αναβολή στις υποθέσεις Κόβατς, Δημητρούδη για τον ΑΟ Ορεστιάδας

Ανταπόκριση από την Ορεστιάδα: Δημήτρης Μηλίκας

– Αναβολή για τις 24 Νοεμβρίου προκειμένου να βρεθεί λύση και να έρθει σε διακανονισμό με τους Ισίδωρο Δημητρούδη και Μίλοραντ Κόβατς που έχουν καταθέσει αίτηση αφαίρεσης βαθμών για χρήματα που τους οφείλονται, πήρε ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας έπειτα από απόφαση της ΕΕΑ.

Τα χρέη παλαιοτέρων ετών κυνηγάνε πολλές ομάδες και από αυτόν των «βραχνά» εξαίρεση δεν θα μπορούσε να αποτελέσει και ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας. Ισίδωρος Δημητρούδης και Μίλοραντ (Μιχάλης) Κόβατς έχοντας υπέρ τους τελεσίδικες αποφάσεις για οφειλές του ΑΟΟ προς τους ίδιους, εδώ και καιρό είχαν κάνει αίτηση αφαίρεσης βαθμών ζητώντας την πληρωμή των ποσών που τους έχουν επιδικαστεί…

Ωστόσο η υπόθεσή τους έπειτα από απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού πήρε αναβολή για την επόμενη Δευτέρα (24/11) δίνοντας έτσι μια ακόμη ευκαιρία στους «πράσινους» να έρθουν σε συμβιβασμό με τους πρώην παίκτες τους. Ήδη, όπως γράφει το VolleyPlanet, με τον Κόβατς έχει υπάρξει διακανονισμός για την αποπληρωμή του. Όσον αφορά τον Δημητρούδη έχει προταθεί η καταβολή των οφειλομένων σε δόσεις, κάτι το οποίο ο ίδιος έχει απορρίψει ζητώντας την άμεση εξόφλησή όλου του ποσού.

Η ανακοίνωση της ΕΕΑ έχει ως εξής: «Για τη Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014 αναβλήθηκε η συζήτηση της υπόθεσης αίτησης των αθλητών Ισίδωρου Δημητρούδη και Μilorand Kovac (Μίλοραντ Κόβατς) περί αφαίρεσης βαθμών του ΤΑΠ Α.Ο. ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ, όπως αποφασίστηκε κατά τη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού στη Γενική Γραμματεία».