Photos: Η… σκύλα που ευθύνεται για την ισοφάριση στο Σουφλί είναι η μασκότ της ομάδας!!!

Γράφει ο Κουτσοballης

– Ένας σκύλος ή για την ακρίβεια, μια… σκυλίτσα είναι η υπεύθυνη για τα σχεδόν τέσσερα λεπτά των καθυστερήσεων που κράτησε ο διαιτητής Γκογκούδης στον αγώνα του Έβρου Σουφλίου με τον Καμπανιακό, με αποτέλεσμα να βρουν στο διάστημα αυτό οι φιλοξενούμενοι την ευκαιρία να ισοφαρίσουν και τελικά να δραπετεύσουν με βαθμό από το Σουφλί, στερώντας από τον Έβρο την πρώτη του εντός έδρας νίκη.

Η σκυλίτσα, που βρίσκεται συνεχώς στις προπονήσεις και στους αγώνες της ομάδας και οι ποδοσφαιριστές τη θεωρούν και “μασκότ” του Έβρου Σουφλίου, έκανε την έφοδό της μέσα στο λασπωμένο γήπεδο του Σουφλίου κατά την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου και μετά το τέρμα του Σουφλίου και μοιραία υπήρξε καθυστέρηση στον αγώνα, Αυτή κρατήθηκε στο τέλος του ημιχρόνου και έμελλε να είναι μοιραία για την γηπεδούχο ομάδα.

Το ρόλο του πυροσβέστη… να βγάλει τη σκυλίτσα μέσα από το γήπεδο ανέλαβε ο 22χρονος κομοτηναίος μέσος του Έβρου Σουφλίου Πασχάλης Δραγανίδης που φέτος εντυπωσιάζει και αυτός με τις εμφανίσεις του. Ο Δραγανίδης αποκτήθηκε  το καλοκαίρι από το Διγενή Λακκώματος, αν και η απόφαση να αφήσει τη Θεσσαλονίκη ήταν δύσκολη για το νεαρό μέσο που σπουδάζει Λογιστική Χρηματονομική στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και χρωστά μόλις 2 μαθήματα για να πάρει το πτυχίο του!!!        

Τώρα κατά πόσο θα συνεχίσει η σκυλίτσα να παίρνει μέρος στις προπονήσεις και στους αγώνες του Σουφλίου, μετά από την ζημιά που έκανε, ο χρόνος θα δείξει…