ΕΠΣ Έβρου: Όσα έγιναν στο Θυέλλα Κυπρίνου – Ένωση Κυανής Ασβεστάδων

Ανταπόκριση από την Ορεστιάδα: Δημήτρης Μηλίκας

– Στο γήπεδο του Κυπρίνου η ομώνυμη ομάδα υποδέχθηκε την Ένωση Κυανής-Ασβεστάδων με τις δύο ομάδες να μοιράζονται ευκαιρίες, εντυπώσεις και βαθμούς καθώς το παιχνίδι τέλειωσε ισόπαλο, παρότι η Θύελλα κατάφερε να προηγηθεί με δύο τέρματα δεν κατάφερε να πάρει την νίκη καθώς η Ένωση κατάφερε να ισοφαρίσει στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Όπως αναφέρει το http://www.radioevros.grτο  σκορ άνοιξε για τον Κυπρίνο στο 18, όταν από ομαδική ενέργεια της Θύελλα Κυπρίνου ο Σ. Μουτάφης Σ. έγραψε το 1-0. Στο 32΄η Ενωση έχασε διπλή ευκαιρία για την ισοφάριση με τον Δοϊνούδη: στην πρώτη μετά από διώξιμο του Κ. Μουτάφη η μπάλα βρίσκει στην πλάτη του και παίρνει περίεργη τροχιά προς τα δίχτυα της Θύελλας αλλά ο Φιλιππίδης διώχνει με θεαματική απόκρουση και στη δεύτερη και πάλι ο Φιλιππίδης λέει όχι μετά από δυνατό διαγώνιο σουτ.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν συναρπαστικότερο από το πρώτο. Η Θύελλα διπλασίασε τα τέρματά της στο 63, με τον Δοϊτσίδη ύστερα από πάσα του νεοεισερχόντα Βουλτσίδη. Στο 72΄η Θύελλα έχασε  ευκαιρία να τελειώσει το ματς όταν το διαγώνιο σουτ του Δοϊτσίδη από το ύψος της μεγάλης περιοχής περνάει άουτ. Και αφού δεν έγινε το 3-0, εγινε το 2-1 στο 74΄με πανέμορφη απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκαϊδατζή έξω από την περιοχή που δεν αφήνει περιθώρια αντίδρασης στον Φιλιππίδη.

Η Ένωση έφτασε κοντά στην ισοφάριση 76΄όταν σε διαγώνιο σουτ του Γκαϊδατζή ο Φιλιππίδης αποκρούει τη μπάλα. Ότι δεν έγινε όμως εκεί, έγινε στο 85, το 2-2 δηλαδή, όταν μετά από λάθος των παικτών της Θύελλας στο κέντρο του γηπέδου, ο Γκαιδατζής κάνει το σουτ έξω από την περιοχή το οποίο αποκρούει ο Φιλιππίδης, αλλά η μπάλα καταλήγει στον Κελεσίδη που με πλασέ από κοντά ισοφαρίζει.

Χωρίς προβλήματα το παιχνίδι για τον διαιτητή της αναμέτρησης Βασιλόπουλο και του βοηθούς του Σαμουρκασίδη και Γεωργακούδη.

ΘΥΕΛΛΑ ΚΥΠΡΙΝΟΥ (Γρηγοριάδης): Φιλιππίδης, Σύρμου (62΄Βουλτσίδης), Ντελής, Κοτζά Α, Σταματίου, Μουτάφης Κ., Τσελεμπής, Κύρου, Καϊσίδης, Δοϊτσίδης, Μουτάφης Σ. (62΄Κοτζά Μ.),
ΈΝΩΣΗ ΚΥΑΝΗΣ ΑΣΒΕΣΤΑΔΩΝ (Μυλωνάς): Καραϊσαλίδης, Μουσικούδης (14΄Λάζος), Γκροζούδης, Ζαφειρίου (45΄Δεδελούδης), Κοκκινίδης, Παπαϊωάννου, Δοϊνούδης (63΄Χατζημιχάλης), Κελεσίδης, Στεφόπουλος, Μαλαδάκης, Γκαϊδατζης