Έξαλλος ο “Μπάχα”! Πρώτη αντίδραση από τον Πανθρακικό για το “ύποπτο ματς”

Ανταπόκριση από τη Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

– Κάθετος ότι δεν ήταν στημένο το παιχνίδι Ολυμπιακός – Πανθρακικός  είναι ο Νίκος Μπαχαρίδης που ήταν ο προπονητής της ομάδας της Κομοτηνής στη θέση του Άκη Μάντζιου σε δήλωσεις του σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης και έληξε με 5-1 και κρίθηκε ύποπτο και από την UEFA μετά την Federbet.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Κυριάκος Θωμαΐδης στην εκπομπή “Δίκη” του τηλεοπτικού σταθμού Σκάι, φάκελος με πέντε ύποπτα ματς της φετινής περιόδου έχει αποστείλει η ΟΥΕΦΑ στην ΕΠΟ,  Ανάμεσα σε αυτά περιλαμβάνεται η αναμέτρηση Ολυμπιακού – Πανθρακικού της περασμένης εβδομάδας, για την οποία είχε αναφερθεί η μη κυβερνητική οργάνωση Federbet (Διαβάστε ΕΔΩ και ΕΔΩ).

Ο προπονητής της Κ20 του Πανθρακικού και προσωρινός προπονητής στο “ύποπτο” ματς του Φαλήρου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Πανθρακικό, όπου σημειώθηκαν τρια τέρματα στα τελευταία λεπτά του αγώνα γεγονός που το έβαλαν στα παιχνίδια προς εξέταση από την ΟΥΕΦΑ, δήλωσε στο “Αθλητικό Μερόπολις” και στο Γιώργο Μπούζο για το συγκεκριμένο αγώνα, δηλώνοντας πως του είναι αδιανόητο και απίστευτο αυτό που ακούστηκε.

Πιο συγκεκριμένα: “Αν είναι δυνατόν αυτό το παιχνίδι να είναι στημένο! Είμαι 100% σίγουρος για τα παιδιά, τη διοίκηση και φυσικά για μένα! Ο Πανθρακικός δεν έχει μπλεχτεί ποτέ σε τέτοια σενάρια, την ομάδα την διοικούν άνθρωποι σοβαροί. Εγώ βρίσκομαι στην ομάδα 20 χρόνια από τα δεκαοχτώ μου, σε όλες τις κατηγορίες από τα τοπικά και δεν έχει υποπέσει ποτέ κάτι τέτοιο στην αντίληψή μου”.

Και συνέχισε: “Είναι όλα ψέμματα, ψέμματα, ψέμματα!!! Όλα είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας για τον Πανθρακικό! Στο παιχνίδι πήγαμε με αλλαγή προπονητή και 6-7 ελλείψεις και παίζαμε με την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα στην έδρα της και η ομάδα στάθηκε αξιοπρεπώς μέχρι τα τελευταία λεπτά”.

Σε ερώτηση του Γιώργου Μπούζου εάν υπάρχουν στημένα παιχνίδια στην ομάδα ο Μπαχαρίδης απάντησε: “Υπάρχουν τα παιχνίδια που στήνονται στο τέλος του πρωταθλήματος γιατί κάποιες ομάδες χρειάζονται τους βαθμούς, ωστόσο υπάρχουν και παιχνίδια που στήνονται για τα χρήματα. Ναι νομίζω, υπάρχουν, θεωρώ κάποια μη καθαρά παιχνίδια, αλλά πιστεύω όχι πολλά! Πάντως δε νομίζω να ασχολήθηκε κανείς για τα μεγάλα ποσά που ποντάρονται και χάνονται, αλλά μόνο με αυτά που κερδίζονται!”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ίδια εκπομπή είχε ζητηθεί για το ίδιο θέμα την περασμένη εβδομάδα η άποψη του προέδρου του Πανθρακικού Δημήτρη Τζελέπη, ωστόσο δεν είχε βγει στον ραδιοφωνικό αέρα επικαλούμενος  τότε την παρουσίαση του νέου  προπονητή Μανουέλ Ρόκα. Ακούστε όλη τη συνέντευξη που έδωσε ο Νίκος Μπαχαρίδης στον “Αθλητικό Μέτροπολις” με ένα κλικ ΕΔΩ.