Χαμόγελα στον Πανθρακικό για την μεγάλη επιστροφή του Ρομέου

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

–  Για τους περισσότερους, ο φιλικός αγώνας του Πανθρακικού με την Μπότεφ Πλόβντιβ ήταν η πρεμιέρα του Μανουέλ Ρόκα στον πάγκο της ομάδας της Κομοτηνής, Για τους πιο ψαγμένους όμως, το γεγονός της αναμέτρησης ήταν η επιστροφή του Ρομέου, του Βραζιλιάνου μέσου, ύστερα από οκτώ μήνες στην δράση.

 

Ο Ρομέου αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο χωρίς να νιώσει ενοχλήσεις και κατά συνέπεια, μετά την διακοπή του πρωταθλήματος (που όλα δείχνουν ότι θα είναι πιο παρατεταμένη από ό,τι αναμενόταν) αναμένεται να τεθεί στην διάθεση του νέου προπονητή, προσφέροντας μια ακόμα εναλλακτική λύση στον χώρο του κέντρου.

Η απουσία του Ρομέου ήταν εμφανής. Όπως είχε γράψει το ThrakiSportS ήδη από την περίοδο του Μουντιάλ της Βραζιλίας, οπότε είχε μιλήσει εκεί στον απεσταλμένο μας, η επιστροφή του αναμενόταν μέσα στο Νοέμβριο. Μάλιστα το ThrakiSportS είναι σε θέση να γνωρίζει ότι ο Άκης Μάντζιος σκόπευε να του δώσει χρόνο συμμετοχής στον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Τα πράγματα εξελίχθηκαν διαφορετικά, ο Μάντζιος αποτέλεσε παρελθόν από την ομάδα πριν το παιχνίδι στο Καραϊσκάκη αλλά ο Ρομέου συνέχισε να ανεβάζει στροφές και έτσι χρησιμοποιήθηκε στο φιλικό της Βουλγαρίας, βγάζοντας ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο.