Λουκέτο και στα τοπικά πρωταθλήματα των ΕΠΣ βάζει η απόφαση της ΕΠΟ

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

–  Η αναστολή όλων των πρωταθλημάτων που αποφάσισε στο έκτακτο διοικητικό της συμβούλιο την περασμένη Παρασκευής δεν αφορά μόνο τις επαγγελματικές λίγκες και τις εθνικές διοργανώσεις, αλλά και τις τοπικές, όπως πληροφορείται από έγκυρες πηγές το ThrakiSportS.

Καταρχήν, οι πρώτοι αγώνες που αναβάλλονται εξαιτίας του λουκέτου είναι αυτοί που είχαν προγραμματιστεί την Τετάρτη για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων. ΕΠΣ Ξάνθης – ΕΠΣ Έβρου και ΕΠΣ Θράκης – ΕΠΣ Δράμας ήταν τα ζευγάρια που είχαν κληρωθεί για την Τετάρτη τόσο σε νέους όσο και σε παίδες, αλλά μοιραία οδηγούνται σε αναβολή.

Ωστόσο η αναστολή δεν αφορά μόνο τις διοργανώσεις που ευθέως εποπτεύει η ΕΠΟ και ορίζει διαιτητές για αυτούς η ΚΕΔ. Αφορά τελικά και τις διοργανώσεις των τοπικών πρωταθλημάτων και Κυπέλλων.

Ήδη, όπως ενημερώνεται το ThrakiSportS, η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Θράκης δεν θα προχωρήσει σε ορισμούς διαιτητών για τους αγώνες Κυπέλλου της Τετάρτης, όπως είχε προγραμματιστεί να γίνει την Δευτέρα. Αντιστοίχως, ούτε η ΕΠΣ Έβρου θα ορίσει διαιτητές για τον αγώνα Ένωση Άνθειας Αρίστεινου – ΣΑΟΣ που είχε προγραμματιστεί για την προσεχή Τετάρτη, στο πλαίσιο της Α’ Κατηγορίας.

Λογικά – αν δεν έχουμε τίποτα άλλες δραματικές εξελίξεις – η αναστολή θα διαρκέσει τουλάχιστον μια εβδομάδα και κατά συνέπεια το προσεχές Σαββατοκύριακο δεν θα είναι μόνο οι Skoda Ξάνθη, Πανθρακικός, Εβρος Σουφλίου και Εθνικός Αλεξανδρούπολης που δεν θα αγωνιστούν στα εθνικά πρωταθλήματα αλλά ούτε και τα τοπικά πρωταθλήματα…