Γ’ Εθνική: Οι δηλώσεις των προπονητών Έβρου Σουφλίου και Καμπανιακού

Ανταπόκριση από το Σουφλί: Νίκος Γκούντλης

– Απογοητευμένος από τη νέα ισοπαλία στο Σουφλί με τον Καμπανιακό δήλωσε ο Γιώργος Αραμπατζής, όχι όμως  από την εμφάνιση χαρακτηρόζοντας άδικο το αποτέλεσμα, ενώ ο προπονητής του Καμπανιακού Λεωνίδας Υφαντίδης έμεινε ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα και από το θέαμα που παρουσίασαν οι δυο ομάδες στον κακό αγωνιστικό χώρο του “Δημήτρης Μπακιρτζής”, ενώ χαρακτήρισε φαβορί για την άνοδο τον Άρη και τον Πανσερραικό.

Πρώτος ξεκίνησε να μιλα ο φιλοξενούμενος προπονητής Λεωνίδας Υφαντίδης, που αρχικά ευχαρίστησε για την φιλοξενία την διοίκηση του Έβρου και συνέχισε: “Έγινε ένα ανοιχτό παιχνίδι, όπου ο κόσμος έμεινε ικανοποιημένος και από τις δυο ομάδες, με την ομάδα του Έβρου να έχει  περισσότερες ευκαιρίες, ιδίως στο α’ ημίχρονο. Θέλω να σταθώ στον κακό αγωνιστικό χώρο, που δε βοηθά τις ομάδες που θέλουν να παίξουν ποδόσφαιρο και για αυτό κάτι πρέπει να κάνουν και οι άνθρωποι του Σουφλίου”.

Σε ερώτηση αν θα χαρακτήριζε δίκαιο το αποτέλεσμα απάντησε: “Στο πρώτο ημίχρονο, ο Έβρος ήταν καλύτερος έχοντας ευκαιρίες, αλλά θεωρώ το γκολ δεν ήταν πέναλτι, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο ο Καμπανιακός ανέβασε στροφές, ισοφάρισε και γενικά μπορούσαμε να πετύχουμε και άλλο τέρμα, όπως βέβαια και ο Έβρος”.

Για το ποιος είναι ο στόχος του Καμπανιακού και ποιες ομάδες θεωρεί φαβορί για την άνοδο, απάντησε: “Θέλουμε να παιζουμε όμορφο ποδόσφαιρο και να είμαστε στις πρώτες θέσεις της βαθμολογιία μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Θεωρώ φαβορί για την άνοδο τον Άρη και τον Πανσερραϊκό αφού απέχουν σαν σύνολα από τον τρίτη ομάδα αρκετά. Παρόλο που ο Άρης παρουσιάζει κάποια εσωτερικά προβλήματα, μετά τα Χριστούγεννα θα ξεσπάσει και περιμένω πως θα κάνει την αντεπίθεσή του”.

Ο προπονητής του Έβρου Σουφλίου Γιώργος Αραμπατζής εμφανίστηκε από την πλευρά του απογοητευμένος από την ισοπαλία. “Είμαι στεναχωρημένος, όπως και όλη η ομάδα από το αποτέλεσμα του αγώνα, όπως και από τα δυο προηγούμενα εντός έδρας, αλλά στο σημερινό παιχνίδι νιώθω μεγαλύτερη πίκρα. Με βάση το επίπεδο του αντιπάλου και τον άσχημο αγωνιστικό χώρο η ομάδα πραγματοποίησε φανταστική εμφάνιση μεχρι το 45′. Πέσαμε στον καλύτερο τερματοφύλακα της κατηγορίας, τον Κηπουρο που τον έχω δει σε όλα τα ματς φετος. Δεν μας ικανοποιει ο ένας βαθμός σήμερα, όπως ότι δεν έχουμε νίκη εντός, αλλά η σημερινή εμφάνιση ήταν κατά πολύ καλύτερη από τις υπόλοιπες. Θα μπορούσαμε στο πρωτο ημίχρονο να καθαρίσουμε το παιχνίδι,κάναμε πέντε-έξι μεγάλες ευκαιρίες, αλλα στις καθυστερήσεις του α’ ημιχρόνου, στο 48′ ο Καμπανιακός μας ισοφάρισε στην μοναδική του ευκαιρία, και πήγαμε με πεσμένη τη ψυχολογία στα αποδυτήρια για το ημίχρονο”.

Από εκεί και πέρα, για την εμφάνιση της ομάδας του στην επανάληψη, σχολίασε: “Στο πρώτο δεκάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου φαινόταν ότι δε πατούσαμε καλά, μας επηρέασε το γκολ που δεχτήκαμε, αλλα δε θα συμφωνήσω με το συνάδελφο, θεωρώ άδικο το αποτέλεσμα και ότι αξίζαμε τη νίκη με βάση την εμφάνισή μας, και εάν συνεχίσουμε έτσι, πιστεύω η τύχη θα μας δώσει στα επόμενα παιχνίδια, αυτά που μας πήρε σήμερα αλλά και στην Ελευθερούπολη, αρκεί να συνεχίσουμε την ανοδική αγωνιστική πορεία που έχουμε μέχρι σήμερα. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε σήμερα στο γήπεδο και είδε δυο καλές ομάδες που προσέφεραν θέαμα σε ένα τόσο κακό αγωνιστικό χώρο, και σε αυτό βοήθησε και ο Καμπανιακός που έπαιξε ανοιχτά και οφείλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίχτες των δυο ομάδων για το όμορφο ματς που πρόσφεραν στον κόσμο”.