Κανονικά σήμερα η Γ’ Εθνική και… από αύριο βλέπουμε! Εντός Σουφλί και Εθνικός (15:00, LIVE ThrakiSportS)

Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

Κανονικά διεξάγεται σήμερα η 7η αγωνιστική στη Γ’ Εθνική, παρά το μπαράζ αναβολών, με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Είναι αβέβαιο ωστόσο πώς θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα, αφού ως γνωστόν υπάρχει απόφαση της ΕΠΟ από την 17η Νοεμβρίου να μην διεξαχθούν αναμετρήσεις για τα πρωταθλήματα που διοργανώνει.

 

Στον 1ο όμιλο, ο Άρης υποδέχεται την Αναγέννηση Γιαννιτσών με τον Πάουλο Κάμπος να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο. Ο Πανσερραϊκός θέλει να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στον Ηρακλή Αμπελοκήπων, ενώ ο ισόβαθμός του στην πρώτη θέση Έβρος Σουφλίου κοντράρεται με τον Καμπανιακό.

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης αντιμετωπίζει εντός έδρας την ιστορική αλλά ουραγό Καστοριά, ενώ η Καβάλα δοκιμάζεται στην Ελευθερούπολη από τον Ορφέα. Στην Καβάλα γίνεται και το έτερο τοπικό ντέρμπι Κοκκινοχώματος – Άρης Ακροποτάμου, ενώ ο Απόλλων Αρναίας διασταυρώνει τα ξίφη του με την ανεβασμένη Δόξα Δράμας. Τέλος, η Θύελλα Φιλώτα παίζει με τον Εθνικό Αγιονερίου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα, με την υπενθύμιση ότι τα παιχνίδια Εβρος Σουφλίου – Καμπανιακός και Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Καστοριά θα μεταδοθούν ζωντανά από το ThrakiSportS:

Πανσερραϊκός – Ηρακλής Αμπελοκήπων

Έβρος Σουφλίου – Καμπανιακός

Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Καστοριά

Ορφέας Ελευθερούπολης – Καβάλα

Άρης – Αναγέννηση Γιαννιτσών

Βυζάντιο Κοκκινοχώματος – Άρης Ακροποτάμου

Απόλλων Αρναίας – Δόξα Δράμας

Θύελλα Φιλώτα – Εθνικός Αγιονερίου

 

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΟΡΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟΙ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ