Ικανοποιημένοι από το τρίποντο οι “Λαμιώτες” της Ορεστιάδας

Ανταπόκριση από την Ορεστιάδα: Δημήτρης Μηλίκας 

-Ικανοποιημένοι με τους 3 βαθμούς από το παιχνίδι με την Λαμία, αλλά όχι από την συνολική εικόνα, είναι ο προπονητής της Ορεστιάδας, Κώστας Δεληκώστας, ο οποίος δεν παρέλειψε να πλέξει το εγκώμιο Γκιμαράις, ενώ χαρούμενοι με την επιστροφή τους στη Λαμία και τη νίκη δήλωσαν οι Ριζόπουλος, Σημητριάδης.

Ο προπονητής της Ορεστιάδας, Κώστας Δεληκώστας δήλωσε μετά το ματς: «Από τους 3 βαθμούς είμαι ευχαριστημένος. Από την εμφάνιση των παικτών είμαι κατά διαστήματα ευχαριστημένος. Είχαμε νεκρά διαστήματα που κάναμε τραγικά λάθη. Αυτό θα το δουλέψουμε στις προπονήσεις για να το βελτιώσουμε. Επηρέασε τον ρυθμό του παιχνιδιού ο τραυματισμός του Γκιμαράις στο δεύτερο σετ. Είναι από τους καλύτερους ακραίους του πρωταθλήματος και είναι επιτυχία για την Λαμία που έχει βρει τέτοιο παίκτη. Σίγουρα ο τραυματισμός μας ευνόησε».

Την αποθέωση από τον κόσμο της Λαμίας γνώρισαν οι Δημητριάδης και Ριζόπουλος, με τον πρώτο να δηλώνει, μετά τη λήξη του ματς και τη μεγάλη νίκη της Ορεστιάδας: «Επέστρεψα σε ένα γνώριμο γήπεδο. Χάρηκα πολύ που νικήσαμε, αλλά στενοχωρήθηκα για τον τραυματισμό του Βραζιλιάνου της Λαμίας που πάτησε το πόδι του και έπαθε διάστρεμμα. Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό. Μετά το 1ο σετ διορθώσαμε την υποδοχή μας και εκμεταλλευτήκαμε την αναστάτωση της Λαμίας με τον τραυματισμό του Γκιμαράες. Πήραμε μία νίκη που ισοδυναμεί με εξάποντο. Μπροστά μας έχουμε τον Παμβοχαϊκό στην έδρα μας, όπου παίζουμε ακόμα καλύτερα. Αν νικήσουμε και τον Παμβοχαϊκό θα κάνουμε ένα ακόμα βήμα για την παραμονή».