Γ’ Εθνική: Όσα έγιναν στον αγώνα Έβρος Σουφλίου – Καμπανιακός

Ανταπόκριση από το Σουφλί: Νίκος Γκούντλης

–  Τελικά καλύτερα να παίζει εκτός έδρας παρά εντός! Ο Έβρος Σουφλίου έπεσε από την κορυφή της βαθμολογίας, καθώς για τρίτο εντός έδρας παιχνίδι δεν κατάφερε να κερδίσει (αλλά τουλάχιστον δεν ηττήθηκε κιόλας, αλλά έμεινε στην ισοπαλία). Ετσι παραμένει με τρεις ισοπαλίες σε ισάριθμα ματς στο “Δημήτρης Μπακιρτζής”, που αποτελεί αχίλλειο πτέρνα της ομάδας.

Μετά λοιπόν τις εντός έδρας ισοπαλίες με Αναγέννηση Γιαννιτσών και Θύελλα Φιλώτα ήρθε και μια τρίτη, αυτή τη φορά με τον Καμπανιακό, σε έναν αγώνα που το αποτέλεσμά του διαμορφώθηκε στο πρώτο ημίχρονο. Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους στο 26’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κέρι, που κερδήθηκε μετά από χέρι του Δουρμούση μέσα στην περιοχή (αλλά αμφισβητήθηκε έντονα από τους φιλοξενούμενους).

Η ομάδα της Χαλάστρας κατάφερε να ισοφαρίσει στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου, αδικαιολόγητες κατά τους γηπεδούχους για τόσο μεγάλο διάστημα, με τον Προβατίδη να στέλνει στα δίχτυα του Γκουτζελα την μπάλα με κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή.

Το παιχνίδι δεν διεκδικεί ιδιαίτερες δάφνες ποιότητας και σε ορισμένα σημεία έγινε ιδιαίτερα σκληρό, ενώ δεν βοηθούσε ιδιαίτερα και ο αγωνιστικός χώρος που ήταν ιδιαίτερα βαρύς εξαιτίας των βροχοπτώσεων που είχαν προηγηθεί στην περιοχή του Σουφλίου.

Και οι δύο ομάδες είχαν παράπονα από την διαιτησία του σερραίου Γκογκούδη, που απέβαλε στο 87’ τον προπονητή των γηπεδούχων Γ. Αραμπατζή και στο 90′ με δεύτερη κίτρινη τον ποδοσφαιριστή των φιλοξενούμενων Πόπτση, οι οποίοι αγωνίστηκαν με παίκτη λιγότερο στα επτά λεπτά των καθυστερήσεωψν που κρατήθηκαν.

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Γ. Αραμπατζής): Γκουτζελάς, Λαμπερνάκης, Αντωνιάδης, Λίτσιος, Τσαπάνης, Δραγανίδης, Μεμέτ Εμρέ (80’ Αμέτ Ερκάν), Ευφραιμίδης, Κουρέλας, Κέρι, Τοπούζης.

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ(Λ. Υφαντίδης): Κηπουρός, Παπάζης, Τρικαλινός, Δουρμούσης, Ρακαβίνας, Χατζόπουλος, Υψηλός, Πόπτσης, Χρήστου (60’ Βάσσος, 80’ λ.τ. Αλεξανδρίδης), Κουντουράς (90’ Βαρότσης), Προβατίδης.