Αιχμές Μουστακίδη για την διαιτησία αλλά και… “μπηχτές” για τον Κασαμπαλή!!!

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

– Ικανοποιημένος από το βαθμό που εξασφάλισε στου Ρέντη, αλλά με παράπονα από διαιτησία και δικούς του παίκτες εμφανίστηκε μετά το τέλος του ματς με τον Ολυμπιακό ο Σάκης Μουστακίδης, που… «έδωσε» δημόσια τον Κασαμπαλή, προσπαθώντας να τον τσιγκλίσει ώστε να βελτιωθεί στις προπονήσεις – αφήνοντας σαφέστατες υπόνοιες ότι σε αυτές δεν είναι τόσο καλός όσο στους αγώνες.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του, όπως δημοσιεύονται στην επίσημη σελίδα της Λίγκας: «Για να κερδίσεις τον Ολυμπιακό, πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος για δυο ώρες. Είμαι ικανοποιημένος από τον βαθμό, αλλά πιστεύω ότι αν είχαμε συγκέντρωση σε κάποια σημεία, μπορούσαμε να είχαμε πάρει και τη νίκη. Τα νέα παιδιά, έχουν πολύ ταλέντο, αλλά πρέπει να προβληματίζονται και να μην… μασάνε ό,τι τους δίνουν. Ο Κασαμπαλής είχε πολλές δυνατότητες, αλλά αν θέλει να γίνει μεγάλος παίκτης, δεν αρκεί να παίζει δύο καλά σετ. Χρειάζεται να είναι πρώτος και στην προπόνηση. Και το λέω αυτό δημόσια, γιατί έχει πολλές δυνατότητες κι είναι μέλος των Εθνικών ομάδων. Επίσης σε κάποια σημεία, θα ήθελα λίγο πιο αμερόληπτη διαιτησία. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό».

Πάντως, γεγονός είναι ότι ο πασαδόρος του Εθνικού Σταύρος Κασαμπαλής ήταν ο παίκτης που κατάφερε και γύρισε τον αγώνα για τον Εθνικό, από το 2-0 με το οποίο έχανε. Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης και προφανώς πριν από τις δηλώσεις του προπονητή του, είπε: «Αλλιώς παίζει ο πρώτος πασαδόρος, αλλιώς εγώ. Το παιχνίδι του Ολυμπιακού ήταν προσαρμοσμένο στον βασικό πασαδόρο, για αυτό και μπήκα στον αγωνιστικό χώρο. Για τον ευρωπαϊκό αγώνα προετοιμαζόμαστε σκληρά δυο εβδομάδες. Έχουμε ενθουσιασμό, παίζουμε μπροστά στον κόσμο μας και η έδρα είναι η δύναμή μας».

Στο ίδιο μήκος κύματος οι δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού Δημήτρης Καζάζης: «Ένιωσα ότι λόγω της κακής μας υποδοχής, το μπλοκ του Εθνικού ήταν απροσπέλαστο. Αυτό που άλλαξε την εικόνα ήταν η αλλαγή του πασαδόρου. Είχαμε διαβάσει το παιχνίδι του Κίσιτς και αν έμενε μέσα δεν θα είχαμε πρόβλημα. Χρειάστηκαν δύο σετ για να προσαρμοστούμε στο παιχνίδι του νέου πασαδόρου. Βγαίνουν κάποια προβλήματα γιατί μας πίεση ο αντίπαλος. Αυτό είναι θετικό γιατί βλέπουμε τα προβλήματα μας και δουλεύουμε σε αυτά».

Ο διαγώνιος του Ολυμπιακού Αινείας Τζελάτι είπε: «Η Αλεξανδρούπολη βρήκε ρυθμό με την αλλαγή πασαρόδου και μας δυσκόλεψε. Κρατάμε τη νίκη και ότι δείξαμε χαρακτήρα. Στον Ολυμπιακό όλα είναι υπέροχα. Τέλεια προπόνηση, τέλειες συνθήκες και πρέπει να φανεί στο γήπεδο. Είναι δύσκολο να βρεις ρυθμό όταν έρχεσαι από τον πάγκο, αλλά κάνω ό,τι μπορώ».