«Κόπηκαν» Τοπούζης και άλλοι 6 διαιτητές στα τεστ, που έγιναν παρουσία αστυνομικών!

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Παναγιώτης Τζαμπαζλής

–  Εκτός πινάκων έμειναν επτά διαιτητές της Super League, καθώς δεν κατάφεραν να βγάλουν τα τεστ φυσικής κατάστασης και «κόπηκαν», προσωρινά από τους ορισμούς των διαιτητών. Ανάμεσά τους και ο κομοτηναίος ρέφρι Γιάννης Τοπούζης, ο μοναδικός από την Θράκη που σφυρίζει σε επίπεδο Super League.

Το παράδοξο της υπόθεσης είναι ότι τα τεστ, που έλαβαν χώρα στο Γουδί, σε γήπεδο που βρίσκεται στην περιοχή των γραφείων της ΕΠΟ με πλαστικό χλοοτάπητα, διεξήχθησαν υπό αστυνομική επίβλεψη, καθώς μετά την επίθεση στον Χριστόφορο Ζωγράφο, οι άνθρωποι της ΕΠΟ και της ΚΕΔ τρέμουν και τη σκιά τους – και δικαιολογημένα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο τεστ δεν συμπεριλαμβάνονται στα επίσημα τεστ αντοχής της UEFA, και όπως τόνιζαν οι ρέφερις, είχαν ειδοποιηθεί πριν ένα μήνα για το τεστ και υποστήριξαν ότι για να το βγάλεις αυτό το τεστ θες τουλάχιστον 2 μήνες προετοιμασίας. Πέραν του Τοπούζη, οι «κομμένοι» διαιτητές είναι οι Στυλιαράς, Ιωαννίδης, Κάμπαξης, Δασκαλόπουλος, Λαμπρόπουλος και Μήτσιος. 

Μένει να δούμε αν ο σκοτσέζος αρχιδιαιτητής Χιου Ντάλας θα τους δώσει και δεύτερη ευκαιρία – όπως έκανε και με τα προηγούμενα τεστ…