Από προπονητές Ξάνθης και Πανθρακικού… σχολιαστές της Εθνικής στην TV Τσιώλης και Μάντζιος

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Παναγιώτης Τζαμπαζλής

–  Ποιος θα το περίμενε; Στο ξεκίνημα της σεζόν ήταν οι προπονητές της Ξάνθης και του Πανθρακικού. Πριν καν φτάσουμε στην επέτειο του Πολυτεχνείου, αποτελούν αμφότεροι παρελθόν για τις δύο ομάδες της Θράκης. Και το βράδυ της Παρασκευής, στον αγώνα της Ελλάδας με τα Νησιά Φερόε, αποτέλεσαν τους βασικούς σχολιαστές στον αγώνα της Εθνικής Ομάδας για τα δύο τηλεοπτικά κανάλια που μετέδιδαν τον αγώνα.

Ο πρώην προπονητής της Ξάνθης Σάκης Τσιώλης ήταν δίπλα στον Βασίλη Μπακόπουλο και έκανε τον σχολιασμό πριν, κατά την διάρκεια και μετά τον αγώνα στην τηλεόραση της ΝΕΡΙΤ. Ο πρώην προπονητής του Πανθρακικού Άκης Μάντζιος σχολίαζε από την πλευρά του την αναμέτρηση για λογαριασμό του Otesports συζητώντας μαζί με τους Αλέξη Σπυρόπουλο και Αντρέα Παλομπαρίνι.

Και οι δύο πρώην προπονητές των ομάδων της Θράκης βρέθηκαν στο Στάδιο Καραϊσκάκη, όμως δεν μπόρεσαν με την παρουσία τους να φέρουν γούρι στην Εθνική και στον συνάδελφό τους Καλούντιο Ρανιέρι, που όπως και αυτοί έφυγαν από τι ομάδες τους, έτσι θα αποτελέσει και αυτός άμεσα παρελθόν από τον πάγκο της Εθνικής…