Συγκεντρωτικές προεθνικής παγκορασίδων στη Θράκη

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής
– To Σάββατο 15 Νοεμβρίου και την Δευτέρα 17/11 σε Σουφλί, Αλεξανδρούπολη και Αμυγδαλεώνα θα πραγματοποιηθούν συγκεντρώσεις αθλητριών της προεθνικής παγκορασίδων από τους Π.Ο.Π. Γεώργιο Σταυρόπουλο, Σταύρο Καβαρατζή και Κυριακή Γιαλένιου.
Συγκεκριμένα το Σάββατο 15/11 θα διεξαχθεί συγκέντρωση αθλητριών της προεθνικής παγκορασίδων Βορείου Έβρου (γεννημένες 2000 – 2001) στο γήπεδο Σουφλίου από τις 15:00 με 17:00. από τον Π.Ο.Π. κ. Γεώργιο Σταυρόπουλο.
 
Οι αθλήτριες που κλήθηκαν να συμμετέχουν και με μέριμνα των Σωματείων τους θα πρέπει να βρίσκονται στο χώρο συγκέντρωσης, είναι οι εξής: 
 
Α.Ο. ΝΕΑΣ ΒΥΣΣΑΣ-ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ: Βλασίδου, Μαντικίδου, Μητσολίδου, Λιακίδου, Σταματοπούλου, Τσικμανλή Αγ., Παρασκευαΐδου, Τσικμανλή Χρ.
 
Α.Ο.ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ: Δεβετζή, Μπουντουκίδου,  Μουσμουλά, Αθανάσογλου, Χατζούδη, Καδοπούλου, Ασβεσταδέλη, Σταφυλαράκη, Τονίδου Μαρία, Γκαρλιατακούδη, Δουλγερίδου, Κουλακτσίδου, Λεμονάκη, Κυριαλάνη, Κεμανετζή, Σαββοπούλου, Κιλιτσίδου
 
ΑΣΑ ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ: Κουτσούλα, Τσακίρη
 
ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ: Μυλωνά, Παλλίδου, Περιστεράκη 
 
Την εκδήλωση προσφέρθηκε να φιλοξενήσει ο ΑΣΑ ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ.
 
Τη Δευτέρα 17/11 θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση αθλητριών της προεθνικής παγκορασίδων Αλεξανδρούπολης-Κομοτηνής & Φερών (γεννημένες 2000 – 2001), στο κλειστό γήπεδο «ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ» Αλεξανδρούπολης, από τις 12:00 με 14:00, από τον Π.Ο.Π. κ. Σταύρο Καβαρατζή.
 
Οι αθλήτριες που κλήθηκαν να συμμετέχουν και με μέριμνα των Σωματείων τους θα πρέπει να βρίσκονται στο χώρο συγκέντρωσης, είναι οι εξής: 
 
ΑΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: Γεωργιάδου Μαρίνα, Γιαννακοπούλου Κωνσταντίνα, Κακλίδου Παρασκευή, Μουσταφά Μπάνου, Μπανιώτη Γεωργία, Ράπτη Αθηνά, Ρόιδου Μαρία, Τριανταφυλλοπούλου Χρύσα, Φωτείνογλου Μαρία
 
ΑΟ ΜΑΪΣΤΡΟΥ ΑΜΑΖΟΝΕΣ: Δημητριάδου Αγάθη, Κυριζάκη Βασιλική, Μαμούγκα Έλενα, Ρετσίδου Μαρία 
 
ΘΥΕΛΛΑ ΦΕΡΩΝ: Βαφειάδου Άννα, Τερζή Αλεξάνδρα
 
ΓΣΓ ΝΙΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ: Αυτζόγλου Κωνσταντίνα, Χατζηγαβριήλ
 
Την εκδήλωση προσφέρθηκε να φιλοξενήσει ο ΓΣΓ ΝΙΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ.
 
Επίσης τη Δευτέρα 17/11 θα διεξαχθεί συγκέντρωση αθλητριών της προεθνικής παγκορασίδων του Νομού Καβάλας (γεννημένες 2000 – 2001), στο κλειστό γήπεδο του ΑΜΥΓΔΑΛΕΩΝΑ, από τις 11:00 με 13:00, από την Π.Ο.Π. κ. Κυριακή Γιαλένιου.
 
ΑΝΔΡΟΣΘΕΝΗΣ ΘΑΣΟΥ: Κοντοβά Έλενα, Οικονομίδου Θωμαή, Γκόγκου Κωνσταντίνα, Σεμερτζίδου Παναγιώτα
 
Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑΣ: Δρόσου Ιωάννα, Αναγνώστου Παναγιώτα, Βουρβουτσιώτου Μαρία, Αλμίρου Ευαγγελία, Φλαμουρίδου Άννα, Κελεμένη Όλγα, Χαρπίδου Βικτώρια
 
Α.Ο. ΑΜΥΓΔΑΛΕΩΝΑ: Χαζαρίδου Αναστασία, Γραβάνη Ζαχαρένια, Παναγιωτίδου Ελένη, Ιωαννίδου Παναγιώτα, Εμμανουηλίδου Θεανώ, Λιβαρδά Σταυρούλα
 
Την εκδήλωση προσφέρθηκε να φιλοξενήσει ο Α.Ο. ΑΜΥΓΔΑΛΕΩΝΑ.