Με Ρομέου αναχώρησε ο Πανθρακικός για το φιλικό με τη Μπότεφ

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

– Μετά το τέλος της πρωινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο της ομάδας, η αποστολή του Πανθρακικού με το Μανουέλ Ρόκα να ηγείται για πρώτη φορά αυτής, αναχώρησε για τη Φιλιππούπολη, ώστε να δώσει το φιλικό παιχνίδι με την ομάδα της Μπότεφ.

Η αναμέτρηση αυτή με την παλαιότερη και μια από τις καλύτερες ομάδες της χώρας που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη 4η θέση της βαθμολογίας, αποτελεί μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία στον νέο προπονητή του Πανθρακικού, Μάνουελ Ρόκα, να γνωρίσει τους ποδοσφαιριστές του, έστω και σε φιλικό αγώνα και να βγάλει τα συμπεράσματα του.

Στην αποστολή συμμετέχει και ο Βραζιλιάνος Ρομέου που θα επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους μετά από περίπου 8 μήνες καθώς είχε τραυματιστεί στην αναμέτρηση με τον Απόλλων Σμύρνης. Ο Βραζιλιάνος μέσος αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής ώστε να διαπιστωθεί ο βαθμός ετοιμότητας του.

Στο μέτωπο των τραυματιών στην Βουλγαρία δεν θα ταξιδέψουν οι Λαδάκης, Καθάριος, Σερφά και Εμπόου που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Η αναμέτρηση με τους “κίτρινόμαυρους” της Μπότεφ Πλόβντιβ θα γίνει στο Στάδιο Χρίστο Μπότεφ που χωραέι 18000 και διεξαχθεί το Σάββατο στις 14:00.