LIVE από το Στάδιο Καραϊσκάκη: Ελλάδα – Νησιά Φερόε 0-1 (Τελικό αποτέλεσμα)

Μεταδίδει από το Στάδιο Καραϊσκάκη ο Παναγιώτης Τζαμπαζλής

–  Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την αναμέτρηση ανάμεσα στην Εθνική Ομάδα και τα Νησιά Φερόε για τα προκριματικά του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2016. Ο Παναγιώτης Τζαμπαζλής είναι στο Στάδιο Καραϊσκάκη και μεταδίδει…

Καλησπέρα. Η Εθνική Ομάδα (των τριών πλέον Θρακιωτών) αντιμετωπίζει σε κρισιμότατο παιχνίδι τα Νησιά Φερόε, στο Στάδιο Καραϊσκάκη. Σε μια εξαιρετικά βαριά και δύσκολη ημέρα για την οικογένεια του ThrakiSportS, οφείλουμε να συνεχίσουμε την ενημέρωση και έτσι θα μεταδώσουμε την αναμέτρηση Ελλάδας – Νησιών Φερόε, εξαιρετικά κρίσιμης έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση.

Ωρα 21:05  Πάμε κατευθείαν στην ενδεκάδα, που δεν έχει εκπλήξεις σε σχέση με αυτό που περιμέναμε, αφού ο Κλάουντιο Ρανιέρι δεν έκανε αυτή την φορά εκπλήξεις σε σχέση με αυτά που δοκίμαζε στις προπονήσεις και κατεβάζει στην κορυφή της επίθεσης τον Φάνη Γκέκα και τον Βασίλη Τοροσίδη αρχηγό.

Ωρα 21:09  Η διάταξη 4-3-3 η ομάδα, με τον Καρνέζη στο τέρμα και στην άμυνα ξεκινούν οι Καράμπελας, Μόρας, Μανωλάς και Τοροσίδης, από αριστερά προς τα δεξιά. Αμυντικός μέσος θα είναι ο Μανιάτης και εσωτερικοί μέσοι μπροστά του οι Σάμαρης και Κονέ. Στην κορυφή της επίθεσης ξεκινάει ο Γκέκας και στις πτέρυγες οι Χριστοδουλόπουλος στα δεξιά και Καρέλης στα αριστερά.

Ωρα 21:12  Τα Νησιά Φερόε ξεκινούν με τους εξής: Νίλσεν, Νάτεσταντ, Γκρέγκερσεν, Νάες, Ντάβιντσεν, Χολστ, Μπέντζαμινσεν, Βαντχάμαρ, Χάνσον, Πόλσεν, Έντμουντσον

Ωρα 21:15  Οι ποδοσφαιριστές των Νησιών Φερόε βρίσκονται εδώ και ώρα στον αγωνιστικό χώρο για το ζέσταμά τους. Συνεχίζεται και αυτή από τους Έλληνες διεθνείς.

Ωρα 21:20  Αυτή την στιγμή, λίγος είναι ο κόσμος στις εξέδρες του φαληρικού γηπέδου, αλλά στη μεγαλύτερη πλειοψηφία τους είναι παιδιά που δίνουν ένα ξεχωριστό… χρώμα.

Ωρα 21:29  Οι δύο ομάδες αποχώρησαν για τα αποδυτήρια και βρισκόμαστε στην τελική… ευθεία για την έναρξη του αγώνα.

Ωρα 21:36  Ωρα για την επίσημη είσοδο των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο. Πρώτος βγαίνει από την Ελλάδα ο Τόρο ως αρχηγός

Ωρα 21:40  Πάμε στους Εθνικούς Ύμνους και σε πέντε λεπτά η έναρξη. Η Εθνική Ελλάδας θα αγωνιστεί με λευκές εμφανίσεις, ενώ οι φιλοξενούμενοι με μπλε.

1′ Έναρξη του αγώνα

10′  Τίποτα το ιδιαίτερο στα πρώτα δέκα λεπτά της αναμέτρησης

11′ Ωραία ανάπτυξη για την Ελλάδα με τον Σάμαρη να δίνει στον Χριστοδουλόπουλο, ο οποίος κινήθηκε τα αριστερά, έκανε το γύρισμα, η μπάλα πέρασε πλάγιο για τους φιλοξενούμενους.

14′ Ευκαιρία για την Ελλάδα. Ο Χριστοδουλόπουλος εκτέλεσε το κόρνερ, ο Κονέ πήρε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ, δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Νίελσεν.

17′ Δοκάρι για τα Φερόε. Μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους! Ο Όλσεν εκτέλεσε απευθείας φάουλ λίγο έξω από την περιοχή, η μπάλα χτύπησε στο αριστερό δοκάρι του Καρνέζη και έφυγε άουτ.

18′ Ο Τοροσίδης έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, αλλά ο Γκέκας δεν κατάφερε να μπει όπως θα ήθελε στην πορεία της μπάλας και ο Νίλσεν μπλόκαρε.

27′ Ο Μανιάτης έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, αλλά ο Νίελσεν μπλόκαρε εύκολα.

33′ Κίτρινη κάρτα στον Όλσεν. Ο μέσος των φιλοξενούμενων χτύπησε εκτός φάσης τον Μανιάτη, αλλά ο Ριτσόλι έδειξε… μόνο κίτρινη κάρτα, την στιγμή που θα μπορούσε να αποβάλει τον παίκτη.

36′ Ωραία ανάπτυξη της Ελλάδας, ο Χριστοδουλόπουλος έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Γκέγκας δεν κατάφερε να μπει στην πορεία της φάσης και από πλάγια θέση, ο Καρέλης σούταρε άουτ.

38′ Απίστευτη ευκαιρία για την Ελλάδα, όταν από σέντρα του Καράμπελα, η μπάλα πέρασε απ’ όλους, έφτασε στον Χριστοδουλόπουλο, ο οποίος απέναντι στον Νίελσεν δεν κατάφερε να στοχεύσει σωστά.

43′ Νέα ευκαιρία για τα Νησιά Φερόε, όταν ο Χολστ βρήκε τον Μπεντζάμινσεν στο δεύτερο δοκάρι, αυτός πήρε την κεφαλιά, αλλά ο Καρνέζης έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

45+1′ Απίστευτη ευκαιρία για τα Νησιά Φερόε, όταν ο Έντμουντεσον βγήκε στην αντεπίθεση, βρέθηκε απέναντι στον Καρνέζη, έκανε το πλασέ, αλλά ο Έλληνας τερματοφύλακας απέκρουσε σωτήρια.

45+2′  Τέλος πρώτου ημιχρόνου. Νωθρή η Εθνική, έχει μείνει στο 0-0 με τα Φερόε και θα μπορούσε να βρεθεί και πίσω στο σκορ. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: Ελλάδα – Νησιά Φερόε 0-0.

46′  Εναρξη δευτέρου ημιχρόνου με αλλαγή για την Ελλάδα. Ο Αθανασιάδης πήρε την θέση του Γκέκα.

47′  Καλή ευκαιρία πάλι για τα Φερόε που παραλίγο να προκαλέσουν έμφραγμα στην Εθνική

51′ Νέο δοκάρι για τα Νησιά Φερόε! Ο Νάες κινήθηκε από τα δεξιά, έκανε την μπαλιά προς τον Μπέντζαμινσεν, αλλά το τελευταίος σημάδεψε το αριστερό δοκάρι του Καρνέζη!

54′  Αποδοκιμασίες στο Καραϊσκάκη

57′ Κίτρινη κάρτα – Γκρέγκερσεν

61′ Γκολ 0-1! Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Έντμουντσον, ο οποίος με προβολή νίκησε τον Καρνέζη για το 1-0! Ελλάδα – Νησιά Φερόε 0-1

62′ Αλλαγή για την Ελλάδα. Ο Μαυρίας πήρε τη θέση του Καρέλη.

69′ Απίστευτη ευκαιρία για την Ελλάδα, όταν ο Τοροσίδης έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Κονέ έπιασε με τη μία το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ!

70′ Ο Χριστοδουλόπουλος δοκιμάζει το σουτ έξω από την περιοχή με τον Νίλσεν να αποκρούει την μπάλα.

74′ Πολύ καλό σουτ από τον Κονέ που φεύγει λίγο άουτ. Έχει χτυπήσει ο Σάμαρης που κουτσαίνει.

78΄Σουτ του Χριστοδουλόπουλου το οποίο δεν ανησύχησε τον Νίλσεν

83′ Πάμε για μια από τις πιο ντροπιαστικές ήττες της Εθνικής απο μια ερασιτεχνική ομάδα. Στα άλλα παιχνίδια Ουγγαρία- Φιλανδία 1-0 και Ρουμανία- Β. Ιρλανδια 2-0

85′ Αλλαγή για τα Νησιά Φερόε. Ο Φέρε μπήκε στην θέση του Έντμουντσον.

88′ Αλλαγή για τα Νησιά Φερόε. Ο Κλίμιντ Όλσεν μπήκε στην θέση του Μπράντουρ Όλσεν της Κοπεγχάγης

89′ Δοκάρι με τον μοιραίο και άτυχο για σήμερα Κονέ. Η μπάλα χτύπησε στο οριζοντιο δοκαρι του Νιλσεν

90+4′ Τέλος αγώνα. Η μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία των νήσων Φερόε είναι γεγονός και ταυτοχρονα μια από της ντροπιαστικότερες ήττες στην ιστορία της Ελλάδας.  Αναμένονται εξελίξεις στην Εθνική στο θέμα προπονητή. Στα άλλα παιχνίδια έχουμε τελικά αποτελέσματα. Ουγγαρία- Φιλανδία 1-0 και Ρουμανία- Β. Ιρλανδια 2-0. Η βαθμολογία Ρουμανία 10, Β. Ιρλανδία 9, Ουγγαρία 7, Φιλανδία 4, Ν. Φερόε 3, Ελλάδα 1. Τελικό αποτέλεσμα Ελλάδα – Νησιά Φερόε 0-01