Χάνει τον “τελικό” με Ατρόμητο ο Σερφά, αμφίβολος και ο Καθάριος, επιστρέφει όμως ο Ρομέου!!!

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον δύο εβδομάδες θα μείνει ο Σοφιάν Σερφά. Ο παίκτης του Πανθρακικού τραυματίστηκε στο ματς με τον Ολυμπιακό, αποχώρησε υποβασταζόμενος από το γήπεδο όπως είχε αποκαλύψει το ThrakiSportS και οριστικά δεν θα είναι στην διάθεση του Μανουέλ Ρόκα για το παιχνίδι – τελικό για την ομάδα της Κομοτηνής.

Δεν είναι όμως μόνο ότι ο Σερφά θα χάσει το ματς με τον Ατρόμητο. Ο τραυματισμός του στερεί την ευκαιρία από τον νέο τεχνικό των Θρακιωτών να τον έχει μαζί του για να «μοντάρει» την ομάδα όπως θέλει. 

Αβέβαιος για το παιχνίδι με τους Περιστεριώτες είναι και ο Νίκος Καθάριος, που επίσης τραυματίστηκε στην αναμέτρηση του Σταδίου Καραϊσκάκη. Αντιθέτως, ο Ρομέου ανεβάζει ολοένα ρυθμό και δεν αποκλείεται στο παιχνίδι αυτό με τον Ατρόμητο να έχουμε την μεγάλη επιστροφή.

Πιο πριν, βέβαια, προηγείται το μεσημέρι του Σαββάτου η αναμέτρηση με την Μπότεφ Πλόβντιβ στην Φιλιππούπολη. Στον φιλικό αυτό αγώνα, που ορίστηκε στις δύο το μεσημέρι, ο Ρόκα δεν θα έχει στην διάθεσή του ούτε τον Εμπό, στον οποίο έχει δοθεί άδεια να εκμεταλλευθεί την διακοπή του πρωταθλήματος και να επισκεφθεί στην οικογένειά του στην Γαλλία.