«Μυστικός γάμος» για τον Χρήστο Τζάνη με κουμπάρο τον Χάρη Μαυρομάτη!

Γράφει ο Κουτσοballης

–  Και εντελώς ξαφνικά στο Δημαρχείο Κομοτηνής ο κόσμος είδε το μεσημέρι τον Χρήστο Τζάνη, μια όμορφη κοπέλα, κάποιους φίλους τους και ανάμεσά τους τον γενικό αρχηγό του Πανθρακικού Χάρη Μαυρομάτη, να προσέρχονται στο γραφείο δημάρχου. Και όλοι κατάλαβαν τα ευχάριστα μαντάτα!!!

Ο ποδοσφαιριστής του Πανθρακικού, ένας από τους πιο αγαπητούς της εξέδρας, έφτασε η στιγμή να αφήσει την εργένικη ζωή. Το πήρε το κορίτσι, έστω χωρίς παπά, αλλά με… κουμπάρο. Ποιον; Μα τον Χάρη Μαυρομάτη φυσικά (τον άνθρωπο που είχε φωτογραφηθεί μαζί του και όταν υπέγραφε το περασμένο καλοκαίρι την ανανέωση του συμβολαίου του).

Βέβαια, στους πολιτικούς γάμους θα πείτε, δεν έχουμε κουμπάρους. Σωστό. Μάρτυρας λοιπόν ήταν ο Μαυρομάτης, αλλά ποιητική αδεία, το λες και κουμπάρο, αφού κατ’ αντιστοιχία για αυτό πρόκειται. Στο μυστήριο ήταν και ένας μάρτυρας από την πλευρά της Ιλιάνας, όπως μαθαίνουμε ότι ονομάζεται η πανέμορφη νύφη- που έλαμπε από χαρά, όπως και ο Χρήστος.

Φωτογραφίες μάθαμε ότι βγήκαν, αλλά όσοι γνωρίζουν τον Χρήστο Τζάνη, αντιλαμβάνονται ότι δύσκολα θα τις δούμε να δημοσιεύονται κάπου. Ο ίδιος πάντα φρόντισε να προστατεύει την προσωπική του ζωή, για αυτό και ο γάμος του ήδη ξάφνιασε όσους τον πήραν χαμπάρι στο Δημαρχείο και αναμένεται να ξαφνιάσει ακόμα περισσότερους, που θα τον πληροφορηθούν από εμένα, τον Κουτσοballη.

Όλες μου τις ευχές πάντως για υγεία, χαρές και καλούς απογόνους…