Έβγαλε την προπόνηση και παίζει ως αρχηγός ο Τοροσίδης! Η πιθανή ενδεκάδα της Εθνικής…

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Παναγιώτης Τζαμπαζλής

–  ΣΘετικά ήταν τα νέα για τον Κλαούντιο Ρανιέρι αναφορικά με τον Βασίλη Τοροσίδη μετά και την τελευταία προπόνηση της Εθνικής Ελλάδας στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, αργά το απόγευμα της Πέμπτης. Ο Ξανθιώτης αμυντικός της Ρόμα ξεκίνησε και ολοκλήρωσε χωρίς πρόβλημα την προπόνηση και έτσι υπολογίζεται κανονικά για το κρίσιμο (όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα) παιχνίδι με τα Νησιά Φερόε.

 

Στα πλάνα του ο Ιταλός τεχνικός σκέφτεται να παρατάξει την Ελλάδα με σύστημα 4-3-3, με τον Τόρο κατά πάσα πιθανότητα να φορά το περιβραχιόνιο του αρχηγού της ομάδας. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο φορμαρισμένος Ορέστης Καρνέζης που προέρχεται από εξαιρετικές εμφανίσεις με την Ουντινέζε. Στα άκρα της άμυνας αναμένονται δεξιά ο Τοροσίδης και αριστερά ο Νίκος Καράμπελας, που θα κάνει έτσι ντεμπούτο.

Ως κεντρικό αμυντικό δίδυμο αναμένονται οι  Βαγγέλης Μόρας και Κώστας Μανωλάς. Μπροστά τους, στη μεσαία γραμμή, ο Γιάννης Μανιάτης θα έχει ρόλο αμυντικού χαφ, με τους Ανδρέα Σάμαρη και Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο ως εσωτερικούς μέσους. Στην επίθεση αναμένεται επιστροφή του Φάνη Γκέκα στην κορυφή με τους Χάρη Μαυρία (ή Παναγιώτη Κονέ) και ενδεχομένως Νίκο Καρέλη στα άκρα αυτής.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει και όσα πάντως έχουν φανεί από τις προπονήσεις, ο Ρανέρι δεν υπολογίζει για βασικούς τους έτερους δύο Θρακιώτες, τον Πέτρο Μάνταλο και τον Θανάση Ντίνα, που κατά πάσα πιθανότητα θα καθίσουν στον πάγκο. Ωστόσο πάντα ο Ρανιέρι είναι απρόβλεπτος και το έχει αποδείξει αυτό, οπότε μην δέσετε τίποτα κόμπο…