Επίστροφή στη Λαμία με τη φανέλα του ΑΟΟ για Ριζόπουλο, Δημητριάδη και Δεληκώστα

Ανταπόκριση από την Ορεστιάδα: Δημήτρης Μηλίκας
– Ο Δημήτρης Ριζόπουλος και ο Μανόλης Δημητριάδης λίγο πριν την επιστροφή τους στην πόλη της Λαμίας στην ομάδα της οποίας αγωνίζονταν, εξέφρασαν τη χαρά τους που γυρνάνε έστω και σαν αντίπαλοι αλλά και την αισιοδοξία τους για τη νίκη της ομάδας του ΑΟΟ για το παιχνίδι της τέταρτης αγωνιστικής εναντίων του Γ.Σ Λαμίας. Θυμίζουμε οι δυο αθλητές ακολούθησαν τον Κώστα Δεληκώστα φέτος το καλοκαίρι κάνοντας το ίδιο δρομολόγιο, Λαμία, Ορεστιάδα.
O Δημήτρης Ριζόπουλος είπε: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα μας και φυσικά έχουμε στόχο να παίξουμε καλά και να πάρουμε την νίκη και τους βαθμούς, θα γίνει ένας πολύ ωραίος αγώνας και η ομάδα που θα κάνει τα λιγότερα λάθη αυτή θα πάρει κ την νίκη! Επιστρέφω στο Χαλκιοπουλειο! Πέρασα πολύ ωραία στην Λαμία αλλά αυτή την στιγμή είμαι παίχτης της Ορεστιάδας και το μόνο που κοιτάω είναι να παίζω καλά για να πάμε την Ορεστιάδα ψηλά».
 
Ο πασαδόρος της Ορεστιάδας Μανώλης Δημητριάδης  είπε: «Επιστρέφω στην πόλη της Λαμίας και είμαι πολύ χαρούμενος!! Πέρασα δυο χρόνια πολύ ωραία και θα δω πολλούς φίλους και τον κόσμο που με αγάπησε και με στήριξε. Και φυσικά ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Γυμναστικό που μου έδωσε την ευκαιρία να αναδειχθώ μέσα από την καλή δουλειά που γίνεται εντος και εκτός γηπέδου. Πλέον βρίσκομαι στον Α.Ο.Ο και θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πάρουμε την νίκη!! Είμαι σίγουρος ότι η Λαμία ξέρει και μπορεί να καταφέρει τους στόχους της για την φετινή χρονιά».