Παγκόσμιοι πρωταθλητές στην Αλεξανδρούπολη για τον αγιασμό του ΟΕΓΑ

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Κοσμάς Πανταζής

–  Με επιτυχία και απήχηση πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος ετήσιος Αγιασμός του Αθλητικού Ομίλου Ενόργανης Γυμναστικής Αλεξανδρούπολης (Ο.Ε.Γ.Α.), το περασμένο Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014 στις εγκαταστάσεις του ΤΟΛ.  Τα μηνύματα και η εικόνα της εκδήλωσης δημιούργησαν αισιοδοξία και ελπίδα για την εξέλιξη και την ανάπτυξη του αθλήματος της ενόργανης γυμναστικής στην ευρύτερη ακριτική περιοχή μας.

Τον Ο.Ε.Γ.Α. τίμησαν με την παρουσία τους οι αθλητές της Εθνικής Ομάδος Ενόργανης Γυμναστικής Βασιλική Μιλλούση και Λευτέρης Πετρούνιας, οι οποίοι στην ομιλία τους επισήμαναν την σπουδαιότητα ενασχόλησης των παιδιών με την ενόργανη γυμναστική, όπως επίσης και την σημασία της στήριξης των γονέων στην μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουν τα παιδιά ακολουθώντας αυτό το άθλημα. Επίσης οι δύο αθλητές τόνισαν την ανάγκη δημιουργίας υγιών προτύπων που μόνο ευεργετικά μπορούν να επηρεάσουν το μέλλον των παιδιών, όπως επίσης την στήριξη του “νους υγιής εν σώματι υγιή”.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας έχει πάρει χρυσό μετάλλιο σε παγκόσμιο κύπελλο στους κρίκους και αποτελεί σταθερά ένα από τα μεγάλα ονόματα της χώρας μας στο άθλημα τα τελευταία χρόνια. Η Βάσω Μιλούση εκπροσώπησε τα ελληνικά χρώματα και στους Ολυμπιακούς Αγώνες, θεωρείται από τις κοορυφαίες αθλήτριες των τελευταίων ετών στην δοκό ισορροπίας ενώ υπάρχει και άσκηση που φέρει το όνομά της!

Η διοίκηση του συλλόγου και οι διακεκριμένοι καλεσμένοι αθλητές, ευχήθηκαν στα παιδιά υγιή και επιτυχημένη αθλητική χρονιά. Εστίασαν την ομιλία τους και επικεντρώθηκαν στο πρόβλημα της στέγασης του συγκεκριμένου αθλήματος και των δύσκολων συνθηκών προπόνησης των παιδιών που χρόνια απασχολεί τον σύλλογο, όπως επίσης για την συστηματική και μεθοδική δουλειά που γίνεται τα τελευταία χρόνια.

Μεγάλη εντύπωση προκάλεσε, πως με τις συνθήκες που επικρατούν, ο σύλλογος διαπρέπει στις μικρές ηλικίες και αντιπροσωπεύει επάξια τον αθλητισμό του τόπου μας, πανελλαδικά. Επίσης τονίσθηκε η ταύτιση και η στήριξη της πρότασης του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης κ. Λαμπάκη, ο οποίος υποσχέθηκε ότι το παλιό κολυμβητήριο θα γίνει το «Σπίτι της Γυμναστικής», λύνοντας ουσιαστικά το μεγάλο πρόβλημα στέγασης και συνθηκών της ενόργανης γυμναστικής.

Τέλος, ο πρόεδρος του Ο.Ε.Γ.Α. Νεκτάριος Κελεσίδης ευχαρίστησε τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στον σύλλογο, τους προπονητές για την ποιοτική δουλειά τους, όπως επίσης και όλους τους αρωγούς των προσπαθειών του συλλόγου για την ανάδειξη και την εξέλιξη του αθλήματος της ενόργανης γυμναστικής στην ευρύτερη περιοχή μας.

Δείτε το βίντεο από το σχετικό ρεπορτάζ της ΘράκηNET…

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”//www.youtube.com/embed/br-IYZxNA0E” frameborder=”0″ allowfullscreen]