Γεγονός το προπονητικό κέντρο του ΠΑΟΚ σε Κομοτηνή – Ξάνθη

Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

– Άνοιξε και επίσημα τις πύλες του το «σπίτι» του ΠΑΟΚ στην Θράκη, με την πρώτη προπόνηση να πραγματοποιείται στην Κομοτηνή, και τις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας Fair Play που συνεργάζεται με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα και θα δίνουν την δυνατότητα σε νεαρά παιδιά να δοκιμάζονται επι της ουσίας από τον ΠΑΟΚ, και όσοι καταφέρουν να τραβήξουν το ενδιαφέρον δεν αποκλείεται να πάρουν την ευκαιρία να βρεθούν στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Πέρα από τις εγκαταστάσεις του  Fair Play Κομοτηνής, προπονήσεις θα πραγματοποιούνται και στις εγκαταστάσεις τις έτερης συνεργαζόμενης Ακαδημίας του ΠΑΟΚ στην Θράκη, αυτής των Ελπίδων Ξάνθης του Γιώργου Λάππα

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την πρεμιέρα των Ακαδημιών της στην Θράκη:

«Το δίκτυο των Τμημάτων Υποδομής κι Ανάπτυξης του ΠΑΟΚ συνεχίζει την επέκτασή του κι από τη Δευτέρα 10.11, ο Δικέφαλος έχει τη δική του έδρα στην Κομοτηνή και την Ξάνθη. Μέσα από τη συνεργασία με τις Ακαδημίες του PAOK Football Prints, Ελπίδες Ξάνθης και Fair Play Κομοτηνής, η Ακαδημία του ΠΑΟΚ ακολουθεί πιστά την… επεκτατική της πολιτική εγκαινιάζοντας ακόμα ένα – το έβδομο – προπονητικό κέντρο του συλλόγου στην Ελλάδα.

Το… σπίτι του ΠΑΟΚ σε Ξάνθη και Κομοτηνή λειτουργεί κανονικά από τη Δευτέρα περιμένοντας τους επίδοξους ποδοσφαιριστές να μάθουν τα μυστικά της μπάλας μέσα από το προπονητικό πρόγραμμα και την αγωνιστική φιλοσοφία. Το παρόν στα εγκαίνια έδωσαν οι προπονητές των Τμημάτων Υποδομής του Δικεφάλου Βασίλης Καναράς και Απόστολος Παπαβασιλείου που βρίσκονται εκεί για να παρέχουν τεχνογνωσία και να παρακολουθήσουν διά ζώσης τους μικρούς ποδοσφαιριστές.

Να τονίσουμε ότι ήδη έχουν ξεκινήσει την λειτουργία τους τα προπονητικά κέντρα του ΠΑΟΚ στη Ρόδο, την Κοζάνη, την Καβάλα, την Κατερίνη, την Δράμα και την Κρήτη.»