Αποχώρησε με κάκωση στην ποδοκνημική ο Τοροσίδης! Αμφίβολος για το ματς με τα Νησιά Φερόε…

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Παναγιώτης Τζαμπαζλής

– Με πρόβλημα τραυματισμού αποχώρησε από την τελευταία προπόνηση της Ελλάδας ο Βασίλης Τοροσίδης, που είχε απουσιάσει και από την προπόνηση της Τρίτης,  με αποτέλεσμα η συμμετοχή του απέναντι στα Νησιά Φερόε να είναι πλέον αμφίβολη.

Δύο ημέρες έμειναν για το παιχνίδι της Ελλάδας με τα Νησιά Φερόε, όπου το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν θέλει απλά τη νίκη, αλλά και μία καλή εμφάνιση που θα δώσει ελπίδα στον κόσμο και ψυχολογία στην ομάδα για τη συνέχεια.

Απρόοπτο προέκυψε στην τελευταία προπόνηση της ομάδας στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, καθώς ο Θρακιώτης Τόρο αποχώρησε με κάκωση στην ποδοκνημική. Ο ποδοσφαιριστής της Ρόμα θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να εκτιμηθεί η έκταση του προβλήματός του και δεδομένα, η συμμετοχή του είναι αμφίβολη για την αναμέτρηση.

Γενικότερα ο Κλαούντιο Ρανιέρι στην προσπάθειά του για το σημαντικό αυτό παιχνίδι, έχει σταθεί άτυχος καθώς έχουν προκύψει αρκετά προβλήματα με τραυματισμούς. Αρχικά ήταν ο αποκλεισμός των Χοσέ Χολέμπας και Κώστα Φορτούνη, για να ακολουθήσουν αυτοί των Δημήτρη Σαλπιγγίδη και Σωκράτη Παπασταθόπουλου.

Πάντως οι έτεροι δύο θρακιώτες που έχουν κληθεί από τον Ρανιέροι, οι κομοτηναίοι Πέτρος Μάνταλος και Θανάσης Ντίνας, προπονήθηκαν κανονικά, ωστόσο είναι αμφίβολο αν θα χρησιμοποιηθούν από τον ιταλό ομοσπονδιακό προπονητή…