Προληπτικά εκτός της προπόνησης της Εθνικής ο Τοροσίδης! Κανονικά Μάνταλος και Ντίνας…

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Παναγιώτης Τζαμπαζλής

–  Ολοκληρώθηκε το απόγευμα η δεύτερη μέσα στην Τρίτη προπόνηση  προπόνηση της Ελλάδας ενόψει των αγώνων με Νησιά Φερόε και Σερβία, όμως από αυτήν  προληπτικά έμεινε εκτός ο Βασίλης Τοροσίδης.

 

Ο Ξανθιώτης είναι το ένα πρόβλημα με το οποίο συνεχίστηκε η γαλανόλευκη προετοιμασία. Σύμφωνα με την ενημέρωση από την ΕΠΟ, καθώς η προπόνηση ήταν κλειστή για δημοσιογράφους και κόσμο, εκτός του Βασίλη Τοροσίδη, στην προπόνηση δεν συμμετείχαν ακόμα ο Στέφανος Αθανασιάδης και ο Αλέξανδρος Τζιόλης.

Και οι τρεις ποδοσφαιριστές προληπτικά δεν συμμετείχαν στο κανονικό προπονητικό πρόγραμμα, ωστόσο, έχουν ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που τους ταλαιπώρησαν το τελευταίο διήμερο και την Τετάρτη (12/11) προβλέπεται η πλήρης ενσωμάτωσή τους στην προετοιμασία της ομάδας.

Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές συμμετείχαν στην προπόνηση κανονικά, συμπεριλαμβανομένων των άλλων δύο Θρακιωτών Πέτρου Μάνταλου και Θανάση Ντίνα. Τέλος, την Τετάρτη  η προπόνηση της Εθνικής Ανδρών θα διεξαχθεί τελικά στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά στις 17:30 και όχι στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί.